Drogisterij Parfumerie G&W Gezondheidswinkel Mϋller is gespecialiseerd in:

. Homeopathie
. Fytotherapie
. Voedingssupplementen
. (Natuurlijke) cosmetica
. Uitgebreid assortiment parfumerieën
. Fotoservice direct print
. Medische hulpmiddelen
. Sierraden
. Cadeauartikelen
. Gezondheid

De eigenaar is Ton Mϋller, ruim 40 jaar drogist en gespecialiseerd op velerlei gebied.
De medewerkers zijn gespecialiseerd, gediplomeerd en altijd beschikbaar voor het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen.

Of het nu gaat over lichaamsverzorging, vitamines, cosmetica, geuren of het samenstellen van een cadeautje: zij zoeken altijd met u naar de beste oplossing.

 

bewustculemborg 


Dhr. Ton Müller en Mw. Elly Müller:

Een team opzich!

Natasja:

Natasja: ,,Klanten in de winkel denken soms dat ik de dochter ben''. Medewerkster Natasja vertelt met een brede grijns dat dit niet het geval is. Ze werkt ruim dertien jaar en is assistent drogist en weet wat er speelt in haar branche. Ze is de steun en toeverlaat van het echtpaar Müller en neemt de zaken naadloos over als ze er niet zijn. Cosmetica en parfumerie zijn haar sterke punten en als het gaat om haarkleuring geeft ze gedegen advies. Ze is creatief in het maken van cadeausetjes, onderhoudt de Facebook-pagina en weet veel van computers.


Brenda:

Brenda is dol op natuurlijke cosmetica en weet daar alles van. In de dertien jaar dat ze in de drogisterij werkzaam is, heeft ze aan haar bekendheid gebouwd. Haar roots liggen in Beesd, Geldermalsen en Tricht en weet daarvandaan een zeer geïnteresseerde groep klanten te trekken

Jolanda:

Jolanda heeft haar eigen capaciteiten. In de acht jaar dat ze in de winkel werkt zorgt ze graag voor de 'speciale bestellingen' die regelmatig in de winkel voorkomen, Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en assistent drogist heeft ze een zwak voor cosmetica. Ze maakt graag mensen op met de nieuwste kleuren en volgens de jongste trends. Daarnaast is ze ervaringsdeskundige als het om voeding gaat.

Esther:

Esther weet van wanten, want ze heeft vele jaren in een drogisterij/parfumerie gewerkt. Sinds kort versterkt ze het team van drogist Müller als assistent drogist en schoonheidsspecialiste