^

Ons team

De eigenaren zijn Ton en Elly Müller en sinds 1,5 jaar onze opvolger Bas Meelenhorst.

Ton is ruim 40 jaar drogist en gespecialiseerd op velerlei gebied. Bas is ook drogist en heeft de cursus orthomoleculaire therapeut bijna afgerond en is bezig de winkel van Ton en  Elly over te nemen. De medewerkers zijn gespecialiseerd, gediplomeerd en altijd beschikbaar voor het geven van advies en het beantwoorden van vragen.

Of het nu gaat over vitamines, cosmetica, parfumerieen, make-up, het aanmeten van een Eyelove bril of het uitzoeken van een kadootje: zij zoeken altijd met u naar de beste oplossing.

Dhr. Ton Müller, Bas Meelenhorst en Mw. Elly Müller:

Een team opzich!

Natasja:

natasja

Natasja: ,,Klanten in de winkel denken soms dat ik de dochter ben''. Medewerkster Natasja vertelt met een brede grijns dat dit niet het geval is. Ze werkt hier al 16 jaar en is assistent drogist en weet wat er speelt in haar branche. Ze is de steun en toeverlaat van Ton, Elly en Bas en neemt de zaken geruisloos over als ze er niet zijn. Cosmetica en parfumerie zijn haar sterke punten en als het gaat om haarkleuring geeft ze gedegen advies. Ze is creatief in het maken van cadeausetjes, onderhoudt de Facebook-pagina en weet veel van computers.

Jolanda:

Jolanda heeft haar eigen capaciteiten. In de 12 jaar dat ze in de winkel werkt zorgt ze graag voor de 'speciale bestellingen' die regelmatig in de winkel voorkomen, Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en assistent drogist heeft ze een zwak voor cosmetica. Ze maakt graag mensen op met de nieuwste kleuren en volgens de jongste trends. Daarnaast is ze ervaringsdeskundige als het om voeding gaat.

Esther:

Esther weet van wanten, want ze heeft vele jaren in een drogisterij/parfumerie gewerkt. Zij werkt nu al ruim 2,5 jaar bij ons en ze versterkt het team van drogist Müller als assistent drogist en schoonheidsspecialiste

Quinty:

Quinty, is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij heeft de cursus van Eyelove met succes afgerond en vindt het leuk om mensen te adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Zij is druk bezig met het volgen van diverse cursussen van onze cosmeticamerken en heeft het erg naar haar zin bij ons.

Ria:

Ria is gediplomeerd assistent drogiste en werkt al sinds 1998 in de drogisterij/parfumerie branche. Sinds 1,5 jaar is zij bij ons werkzaam en werkt bij ons op “oproep” basis. Zij vindt het heerlijk om te werken en volgt regelmatig nascholingscursussen van de diverse firma’s.

Majon:

Majon Blom is gediplomeerd drogiste en werkt al een aantal jaren bij ons. Zij heeft grote interesse in de orthomoleculaire voedingssupplementen en volgt regelmatig cursussen en nascholingscursussen. Ook in de parfumerie en cosmetica-afdeling werkt zij graag en adviseert de klanten met een huidadvies of een lekker geurtje.