Iriscopie

Algemeen 

Deze informatie is bedoeld voor mensen met chronische klachten of voor hen die het willen voorkomen.

Bij chronische klachten is er meestal een diagnose bekend is gesteld is door huisarts of specialist. Om meer inzicht te krijgen omtrent deze klachten kan iriscopie worden toegepast.

Iriscopie

Iriscopie is een veel gehanteerde methode om een betrouwbare analyse te krijgen. De iris  onthult veel verschillende tekens, zowel vezelstructuur en kleurveranderingen, pigmenten contractieringen, lijnen met een sterke doorbloeding, donkere stippen en nog veel meer. 

Bijna ieder orgaan komt in de iris aan de oppervlakte. De iris is nauwkeurig onderverdeeld in sectoren volgens de wijzers van de klok.Ook de vorm en de grootte van de pupil, de conditie en de vorm van de adertjes van het oogwit helpen om tot een verantwoorde analyse te komen.

Iriscopie kan daarom een belangrijk hulpmiddel zijn om een analyse te maken van de gezondheid. Door iriscopie krijgt u inzicht in uw persoonlijke klachten.De methode is geheel pijnloos.


 WERKWIJZE

De behandeling zal 25 minuten in beslag nemen. Eerst wordt er met een loep, waarin een lampje zit, in het rechteroog gekeken. Hieronder valt de pupil, de iris en ook het oogwit (sclera). Vervolgens zal er door de loep in beide ogen per sector worden bekeken en aansluitend in een oogkaart getekend worden, wat voor een soort tekens er te zien zijn.

Daarna volgt er een resonantie-scan die ervoor zorgt dat de analyse verdiept wordt en duidelijker voor u wordt. Hieruit volgt een uitgebreid verslag.

Vervolgens zal met u worden besproken wat de analyse is.

Eventueel kan deze behandeling ondersteund worden met therapeutische middelen zoals:

  • Voedingssupplementen
  • Homeopathie
  • Fytotherapie
  • Celzouttherapie

Voor het maken van afspraken of meer informatie kunt u met ons contact opnemen in de winkel. 


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 25 juni 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://drogisterijmuller.nl/