Infrarood Thermometer NX 2000

NX 2000 digitale infrarood non contact thermometer: € 69,50

De infraroodthermometer is een professioneel is de band om op een snelle en nauwkeurige wijze de temperatuur te meten. Loting is op ±0,2° nauwkeurig. Plaats twee AAA-batterijen in de thermometer. Controleer of het schuifje op de bodytemp is lichaamstemperatuur staat. Plaats de thermometer op het midden van het voorhoofd, op een afstand van ongeveer 3 tot 5 cm. Druk op de grote paarse knop op het handvat. Maar horen van de pieptoon kunt u de temperatuur aflezen van het scherm. De medicatie is nu afgerond en de thermometer zal automatisch uitgaan.

NB. Indien de temperatuur in wordt weergegeven in Fahrenheit kunt u deze met dezelfde knop weer veranderen in Celsius. Hiervoor druk nu op de betreffende knop één keer in. U ziet dan aan het F-teken veranderen in een C.

Algemene informatie:

Uitslag digitale koortsthermometer lezen: je hebt koorts opgenomen met de koorts meten maar wat moet je doen met de uitslag? Bij de meting via de anus heb je koorts als de digitale koortsthermometer op een temperatuur hoger dan 38 °C aangeeft bij de meter in mijn mond en de oksel moet je het respectievelijk 0,3 en 0,5° bij de meting optellen bij de infraroodthermometer is dit 0,8° als je de temperatuur dan op 38 Celsius of hoger uitkomt heb je koorts. 

Download hier de handleiding als pdf-bestand.


Drogisterij Müller neemt de vitamine- en voedingssupplementen wél serieus. Heeft u vragen? Wij geven u graag eerlijke voorlichting en adviseren u graag over de kwaliteit van onze producten.

 

Reacties 1

Theodoor op maandag 08 juni 2020 12:00

Super handig.

Super handig.
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 23 januari 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://drogisterijmuller.nl/