dec
17
I.v.m. de verscherpte maatregelen kunnen wij ALLES GRATIS bij u THUIS BEZORGENen kunt u contactloos - 0345-514990. Wij blijven open!! 
0 reacties
  0 reacties
okt
14
Welkom bij Praktijk WinnifredMijn naam is Winnifred Moormans en ben gediplomeerd natuurgeneeskundige aangesloten bij de NWP.Mijn passie is het begeleiden van mensen op hun pad naar gezondheid en welzijn. Voor bepaalde klachten wordt geen (structurele) oplossing gevonden binnen het gangbare medische circuit. Dit wil echter niet zeggen dat er niets a...
0 reacties
  0 reacties
okt
11
LEUCINE: Naast de totale hoeveelheid eiwitten, is ook de aminozuursamenstelling van een eiwit belangrijk. Aminozuren zijn de bouwstoffen voor spierweefsel. De aminozuursamenstelling van een eiwit is bepalend voor de kwaliteit van het eiwit. Een eiwit wordt hoogwaardig genoemd als de aminozuursamenstelling voor een relatief grote spieropbouw kan zor...
0 reacties
  0 reacties
okt
03
Gelukkig kunnen wij beschikken over een breed assortiment, mondkapjes, maskers, gels in diverse verpakkingen.  
0 reacties
  0 reacties
sept
24
Algemeen  Deze informatie is bedoeld voor mensen met chronische klachten of voor hen die het willen voorkomen. Bij chronische klachten is er meestal een diagnose bekend is gesteld is door huisarts of specialist. Om meer inzicht te krijgen omtrent deze klachten kan iriscopie worden toegepast. Iriscopie Iriscopie is een veel gehanteerde met...
0 reacties
  0 reacties
aug
06
Gelukkig zijn we weer bevoorraad met mondkapjes, handschoenen en handgel. Alles is weer ruim voldoende op voorraad. 
0 reacties
  0 reacties
juni
08
Speciaal voor vaderdag hebben wij voor elke beurs een passende geschenkverpakking.  Drogisterij Müller neemt de vitamine- en voedingssupplementen wél serieus. Heeft u vragen? Wij geven u graag eerlijke voorlichting en adviseren u graag over de kwaliteit van onze producten.
0 reacties
  0 reacties
juni
07
Nieuw in ons notenassortiment: vers gebrande noten MIX, Pecan, Pinda's, Cashew en Amandelen met bruschetta kruiden. Ingrediënten van Bruschetta kruiden • 1 theelepel gedroogde knoflookgranulaat. • 1 theelepel gedroogde uiengranulaat. • 1 theelepel gedroogde basilicum. • 1 theelepel gedroogde oregano. • 1 theelepel gedroogde...
1 reactie
  1 reactie
juni
07
 Last van kriebels en jeuk van de processierups? Bij ons vindt u vele natuurlijke producten om de klachten te verminderen. Zorg dat je het de komende weken bij de hand hebt!Drogisterij Müller neemt de vitamine- en voedingssupplementen wél serieus. Heeft u vragen? Wij geven u graag eerlijke voorlichting en adviseren u graag over de kwaliteit va...
0 reacties
  0 reacties
juni
07
Heeft u interesse: nu boeken want vol=vol! Deze preventieve bodyscan vindt de disbalansen in het lichaam welke gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.Deze preventieve bodyscan vindt de disbalansen in het lichaam welke gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.Energie en herstelvermogen, aanwezigheid van afvalstoffen, mate van verzuring, ontstekingen...
0 reacties
  0 reacties
juni
06
Sinds maandag 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. Mondkapjes: 10 voor 7,95 of 50 stuks voor 32,95  Wasbare mondkapjes in verschillende printen 4,50 Drogisterij Müller neemt de vitamine- en voedingssupplementen wél serieus. Heeft u vragen? Wij geven u graag eerlijke voorlichting en adviseren u graag over de kwaliteit van onze product...
0 reacties
  0 reacties
nov
18

Yogi Tea

Onze Geschiedenis

Al meer dan 40 jaar staat YOGI TEA® voor overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen en hun wortels hebben in de 3.000 jaar oude Indiase filosofie.

Yogi Bhajan, meester van de kundalini-yoga, kwam aan het einde van de jaren 60 van India naar het westen. Tijdens de yogalessen deelde hij zijn spirituele kennis met zijn leerlingen en serveerde hij hen een aromatische specerijenthee, die de leerlingen liefdevol „thee van de yogi“ noemden. Het genot van de thee met zijn aangename geur en smaak leidde de leerlingen naar innerlijke rust en sereniteit en opende voor hen de wereld van de filosofie van ayurveda. Yogi Bhajan inspireerde hen om hun spirituele balans te zoeken in de dagelijkse beoefening van de Indiase filosofie. Deze omvat ook ‘achtzaamheid’ voor de medemensen, voor de natuur en voor zichzelf.  Yogi Bhajan verzocht zijn studenten om stil te blijven staan, zich te bezinnen en inspiratie voor hun ziel te vinden.

Deze unieke, op een origineel recept van Yogi Bhajan gebaseerde ayurvedische theemelange van kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper, vandaag bekend als  YOGI TEA® CLASSIC, werd in Europa voor het eerst in de jaren zeventig en vanaf 1987 officieel onder de merknaam YOGI TEA® aangeboden. Vandaag waarderen mensen van over de gehele wereld de bijzondere smaken van meer dan 80 geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt, die de 50 verschillende soorten YOGI TEA® een uniek aroma verschaffen.

Onze Filosofie

Wij van YOGI TEA® leven en werken volgens onze kernwaarden:

  • Wij dienen onze klanten met unieke, hoogwaardige theeproducten.
  • We zijn authentiek, respectvol en eerlijk. Onze producten berusten op de Indiase filosofie van de ayurveda alsmede het genot van geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt.
  • Wij streven er gepassioneerd naar het goede op de juiste wijze te doen.
  • Wij creëren hoogwaardige producten.  Daarbij sparen wij het milieu en gaan wij verantwoord met onze leefomgeving om.
  • Wij verbeteren ons constant en helpen onze medewerkers vooruit om hen de mogelijkheid te bieden zich in een aangename en veilige werkomgeving te ontwikkelen en hun hele potentieel te kunnen benutten.
  • Wij werken integer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat integriteit belangrijk is voor alle aspecten van onze interactie met onze belanghebbenden.

Het originele recept voor YOGI TEA

Ingrediënten:
300 ml water

3 kruidnagels
4 zwarte peperkorrels
4 groene kardemompeulen (gebroken)
2 schijven verse gember
½ kaneelstokje
¼ theelepel zwarte thee
½ kopje melk of melkvervanger

0 reacties
  0 reacties
nov
18

Billy's Farm

BILLY’S FARM IS HET EIGEN MERK VAN FAMILIEBEDRIJF BILL’S NATUURBAKKERIJ

Ontstaan

Rond 1985 is Billy’s Farm opgericht door Klaas Bil onder de naam Bill’s Natuurbakkerij. Klaas is altijd bakker geweest met een grote passie voor het bakken van koekjes. Klaas: “Toen ik mijn eigen zaak begon was mijn filosofie dat ik mij als kleinere bakker moest toeleggen op gezondere koekjes. Op een boerderij nabij Oudkerk aan de Elfsteden route in Friesland werden de eerste koekjes begin jaren 80 gebakken. De oude stallen en de veestallen van de boerderij werden omgebouwd tot de kleine, maar fijne bakkerij. Door deze unieke locatie is de naam Billy’s Farm ontstaan.”

Met alleen een oude kneder, kleine vormwalsmachine en oven was de bakkerij in de beginjaren zeer kleinschalig en bijzonder ambachtelijk. Het allereerste product van de bakkerij was de bekende Mueslikoek. Een product dat door de jaren heen nauwelijks is veranderd en nog altijd een grote favoriet is onder de consumenten. Al is het bedrijf gegroeid en sinds 2007 niet meer gevestigd in de boerderij, de bereidingswijze en filosofie van Billy’s Farm is nog altijd hetzelfde. Daarin ligt ook de kracht van Billy’s Farm: proberen om kleinschalig te blijven opereren om zo de ambachtelijke bakkerij te behouden!

Familiebedrijf

Inmiddels bestaat Bill’s Natuurbakkerij en het merk Billy’s Farm al meer dan dertig jaar. In de bakkerij speelt de familie een belangrijke rol. Altijd waren familieleden actief aan het werk in de bakkerij om zo de gezonde en lekkere koekjes van Billy’s Farm in de winkels te krijgen. Later kwamen daar een aantal werknemers bij om te ondersteunen in de productie van de bakkerij. Guido & Sander Bil zijn de zoons van Klaas en sinds 2015 zijn zij nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken van de bakkerij. Met nieuwe ideeën, andere kennis en vol enthousiasme gaan zij het bestaan van de bakkerij in de toekomst voort zetten. Dat maakt van Bill’s Natuurbakkerij een bijzonder familiebedrijf met een eigen filosofie dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

De bakkerij in de jaren 80 op de boerderij in Oudkerk

Onze missie en visie

Door de jaren heen is de missie en visie van Bill’s Natuurbakkerij nooit veranderd. Als bakkerij wil zij met haar tijd mee gaan en de actualiteit in de producten doorvoeren. Daardoor worden er altijd nieuwe ingrediënten in de recepten verwerkt, zodat de koekjes passen bij de lifestyle van nu. Hierbij staat een perfecte receptuur en een goed afbakproces te allen tijde voorop. Om dit doel te bereiken wordt iedere dag kritisch gekeken naar het productieproces en de aankoop van grondstoffen voor de koekjes. De herkomst van een ingrediënt speelt een belangrijke rol en met de aankoop van grondstoffen gaat Bill’s Natuurbakkerij zeer zorgvuldig om. Altijd is de ambachtelijke kwaliteit het uitgangspunt!

0 reacties
  0 reacties
nov
18

Orthica

Vandaag fit zijn, in de toekomst fit blijven
Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl, uitgebalanceerde voeding en de keuze voor de beste wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen in optimale doseringen. Orthica helpt met voedingssupplementen, kennis en educatie al meer dan 30 jaar mensen van alle leeftijden om vandaag fit te zijn en in de toekomst te blijven.

Voedingssupplementen als aanvulling op gezonde levensstijl
In onze drukke maatschappij hebben maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Daarnaast brengen levensfases zoals  groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee. Situaties als stress kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Het  is verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling, want die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij onder andere speciale voedingssupplementen voor kinderen, senioren, mannen en vrouwen.

Supplementen voor elke fase in het leven
Orthica beoogt al meer dan 30 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Hiervoor delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen we onderzoek en ontwikkelen we producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken

Voedingssupplementen van Orthica

Uitgebreid assortiment voor de ondersteuning van een gezonde levensstijl.
De basis van gezondheid is een gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Zoals voldoende ontspanning en beweging, niet roken en matig zijn met alcohol.

Orthica voedingssupplementen zorgen voor goede aanvulling op jouw dagelijkse voeding en levensstijl. Of het nu gaat om het behoud van soepele gewrichten door meer beweging of om het bevorderen van een goede darmwerking, Orthica maakt een gezonde levensstijl compleet met uitgebalanceerde voedingssupplementen.

0 reacties
  0 reacties
nov
18

Bonusan

Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf leveren we daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Inmiddels vindt u ons in zeven landen. Onderzoek, ontwikkeling en productie doen we altijd in Nederland, in onze eigen fabriek.

Veel mensen weten nog niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans voor het individu én voor de maatschappij. Onze vakkennis maken we daarom breed toegankelijk. We zoeken actief naar betere inzichten en onderbouwen alles wat we zeggen, doen en maken met wetenschappelijk onderzoek.

We zien een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via onze stichting Natura Foundation organiseren we cursussen en opleidingenin voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Alles waar we ons voor inzetten heeft maar één doel: u meer grip op gezondheid geven.

Onze visie op gezondheid

We zijn als mens lang geleden ontstaan. Onze genen hebben zich miljoenen jaren lang aangepast aan de paleolithische manier van leven. Maar in de laatste 10.000 jaar is de wereld van deze ‘oermens’ sterk veranderd. Onze manier van bewegen, voeden, slapen en communiceren lijkt niet meer op die van toen. Ondertussen hebben onze genen geen tijd gehad om zich aan te passen. Dat heeft ernstige gevolgen voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Evolutionaire achtergrond

Om te begrijpen waarom ziektes ontstaan, moeten we terug naar onze evolutionaire achtergrond. Daarin ligt ook de sleutel tot een succesvolle behandeling van talloze welvaartsaandoeningen. Om gezond te blijven of te worden, moeten we weer gaan bewegen zoals we vroeger bewogen en eten zoals we vroeger aten. Onze levensstijl moet weer in overeenstemming worden gebracht met onze genen. Dat geldt ook voor de keuzes die we maken, hoe we ons gedragen. Al deze factoren hebben een niet te onderschatten invloed op onze gezondheid.

0 reacties
  0 reacties
nov
18

Original CBD

Original CBD één van de beste ter wereld!

De cannabisplant bevat meer dan 400 actieve verbindingen. THC en CBD zijn de meest bekende. Er zijn op dit moment nog vele wetenschappelijke onderzoeken gaande over wat deze verbindingen in de cannabisplant nou precies voor onze gezondheid kunnen betekenen. Ook heeft men ontdekt dat deze plant een enorme verscheidenheid aan terpenen bevat en ook dit maakt de Cannabisplant tot een unieke plant.

Wat zijn terpenen?

Alle kruiden, bloemen en planten bevatten terpenen. Deze vluchtige stofjes zijn o.a. verantwoordelijk voor de geur van planten en bloemen. Terpenen worden door de plant geproduceerd om zichzelf te beschermen tegen bijvoorbeeld ongedierte, ziektes en om te overleven bij hoge temperaturen.

Terpenen in de cannabisplant

De cannabisplant bevat ongeveer 200 verschillende terpenen, die samen met de cannabinoïden worden geproduceerd. Terpenen verdampen bij hogere temperaturen. Dus wil je een CBD olie met een hoog gehalte aan terpenen, dan moet de Cannabisplant worden geoogst ’s morgens in alle vroegte. Zo ben je verzekerd van het maximale terpenen gehalte. De meest bekende terpenen in cannabis zijn myrceen, pineen, limoneen, linalool, eucalyptol en caryophylleen.

Wat zijn Trichomen?

Trichomen zijn de minuscule glinsterende harsdruppeltjes op de Cannabisplanten, met name in de toppen. Met het blote oog zien ze er een beetje uit als een wit bevroren laagje, maar als je ze met een microscoop gaat bekijken zie je druppeltjes hars op een stammetje.

Zo wordt bijvoorbeeld Cannabidiol (CBD) gevormd in de kopjes van de trichomen. Door de stam komen de stoffen omhoog in de kopjes. Deze stoffen worden vacuolesnen plastiden genoemd. Onder invloed van licht vormen deze stoffen cannabinoïden en terpenen (aromastoffen).

0 reacties
  0 reacties
nov
18

Wapiti Natuurproducten

Wapiti natuurproducten zijn samengesteld uit actieve ingrediënten, die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze natuurlijke voedingssupplementen worden gekenmerkt door hun gestandaardiseerde samenstelling en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onder leiding van een team van deskundige specialisten, waaronder ervaren industriële farmaceuten, worden tijdens de productie voortdurend strenge procescontroles uitgevoerd. Daarbij worden de huidige GMP & HACCP richtlijnen nauwgezet opgevolgd. Veel researchwerk wordt verricht met het oog op het ontwikkelen van nieuwe Wapiti natuurproducten, die met succes kunnen worden of reeds zijn toegevoegd aan het leveringsprogramma. Middels het overzicht van het totale Wapiti assortiment is per product uitgebreide informatie beschikbaar.

Cannamedic

Wat is CBD?
Cannabinoïden zijn stoffen die voorkomen in de cannabisplant. De twee bekendste cannabinoiden zijn THC (tetrahydrocannabinol) en CBD (cannabidiol). THC is de stof waar je stoned van wordt. De cannabis die hier speciaal voor gekweekt wordt, is de wiet die men in de koffieshop koopt. Er zijn ook cannabisvariëteiten die specifiek gekweekt zijn op de àfwezigheid van THC, zodat ze legaal geteeld kunnen worden voor hun vezels en zaden. Dit wordt industriële hennep of vezelhennep genoemd. Door het ontbreken van THC, is het gehalte CBD in vezelhennep relatief hoog. Van CBD wordt men niet high of stoned.

CBD is van alle cannabinoïden de stof met verreweg de meeste medicinale eigenschappen en wordt daarom ook al jaren intensief onderzocht. In de jaren negentig is, tijdens onderzoek naar de effecten van cannabis op de mens, een receptorsysteem ontdekt, dat verantwoordelijk is voor de algehele gezondheid van het lichaam en reguleert o.a. de organen, het centraal zenuwstelsel en het immuunsysteem. Dit receptorsysteem is het endocannabinoïdesysteem genoemd. (Endo)cannabinoïden activeren deze receptoren, zodat het lichaam in actie kan komen. Deze cannabinoïden worden in het lichaam aangemaakt. De nagenoeg identieke (phyto)cannabinoïde CBD uit vezelhennep doet exact hetzelfde. Dit verklaart waarom CBD op zoveel verschillende vlakken aangrijpt. Uit honderden onderzoeken is vast komen te staan dat CBD over eigenschappen beschikt die gezondheid ondersteunend zijn.

CBD-olie van Cannamedic, een bedrijf uit Nederland dat zich de afgelopen jaren heeft toegelegd op het produceren van CBD-olie van de allerhoogste kwaliteit. Dit proces begint bij het uitzoeken van de schoonste grond, op basis van de historie van het land en uitgebreide analyses. Vervolgens worden de zaden, van een speciaal geselecteerde soort vezelhennep waarmee Cannamedic al enkele jaren werkt ingezaaid en doet de natuur zonder kunstmest, bestrijdingsmiddelen of andere kunstgrepen haar werk. Ook de oogst gebeurt op een speciale manier, zodat de planten niet beschadigd raken en zelfs de grond niet raken. Hierna worden de planten direct op een lage temperatuur gedroogd.

0 reacties
  0 reacties
nov
18

De nieuwe generatie van mineraalsupplementen

Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 4% mineralen die elk orgaan en alle elektrische impulsen in het lichaam beheersen. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig.

De Nanomineralen van The Health Factory worden gekenmerkt door extreem kleine deeltjes die onmiddellijk worden geabsorbeerd en 100% biologisch beschikbaar zijn, wat resulteert in onmiddellijke en effectieve resultaten.

De kwaliteit van Nano

Nano deeltjes zijn oneindig klein, kleiner dan colloïdale deeltjes. De kleine omvang van deze deeltjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen- met sommige mineraalwaters begint dat al meteen. Nanodeeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak en zetapotentieel hebben. Zetapotentieel is de energie die een nanodeeltje omringt. Zetapotentieel zorgt ervoor dat het hnanodeeltje pathogenen van welke aard dan ook te zoeken en te vernietigen. Het is zetapotentieel dat de mineralen ertoe brengt om hun werk te doen om uw lichaam gezond te houden en uw immuunsysteem te stimuleren.

 
0 reacties
  0 reacties
nov
18

Metagenics


Metagenics is de n°1 in de productie en distributie van voedingssupplementen op de professionele markt in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland en in de Benelux.

Metagenics Europe

Metagenics Europe is de Europese tak van Metagenics Inc. in de Verenigde Staten, dat deel uitmaakt van de Alticor groep.

Voor meer informatie over het moederbedrijf, surf je best naar www.metagenics.com en www.alticor.com.

Metagenics Belgium, Metagenics Netherlands en Metagenics Italy zijn directe dochters van Metagenics Europe.
Metagenics Europe coördineert de activiteiten van de groep in Europa. Vanuit Oostende aan de kust ontwikkelen we de producten voor Europa en ondersteunen we de Europese activiteiten.
Metagenics Belgium coördineert de Belgische activiteiten en omvat ook het productiebedrijf in Oostende, waar de hele productie voor Europa gebeurt en vanwaar ook alle producten vertrekken naar de Europese klanten.

0 reacties
  0 reacties
nov
18

Nutrivian

Nutrivian is een merk met zuivere kwaliteit voedingssupplementen en gezondheidsproducten die passen bij een gezonde, vitale en energieke levensstijl. Bij de totstandkoming van al onze producten wordt altijd de nadruk gelegd op goede opnamevormen in de meest effectieve dosering.

Nutrivian hecht veel waarde aan de kwaliteit en zuiverheid van haar producten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Deze ingrediënten worden geproduceerd in een volledig HACCP, ISO en GMP goedgekeurde omgeving.
Om zowel de kwaliteit van onze producten, als onze bedrijfsprocessen te waarborgen werken wij uitsluitend met partijen die IFS of IFS Broker (international Food Standard) zijn gecertificeerd. Dit heeft geresulteerd in een zeer hoogwaardige lijn voedingssupplementen ter ondersteuning van een optimale gezondheid. 

Op de website vind je het complete overzicht van Nutrivian gezondheidsproducten.

0 reacties
  0 reacties