Image

24 maart: Deze avond is helaas gecanceld i.v.m. CODVID19

Informatie-avond over de hoge kwaliteit van Nano mineralen en diverse supplementen. De Nano-mineralen zijn niet-toxisch en hebben een extreem kleine deeltjesgrootte, waardoor ze zeer goed geabsorbeerd worden door ons lichaam.

Inschrijving via onze agenda! HOUD u onze agenda in de gaten voor de nieuwe data?!

Wij bieden verschillende vormen van nano-mineralen waaronder ZilverGoudPlatinum, Zink & Koper, IJzer en Magnesium.

De essentie van mineralen

Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding, omdat het menselijk lichaam uit ongeveer 4% mineralen bestaat. Mineralen beheersen elk orgaan en alle elektrische impulsen in het lichaam. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig, net als bij planten. Maar als mineralen niet meer in de bodem voorkomen, bevatten planten ook geen mineralen meer en ontstaan er tekorten. Minerale suppletie is daarom essentieel.

We kunnen niet langer overleven zonder vitaminen en mineralen. Zonder mineralen kunnen vitaminen niet worden geabsorbeerd. Vitamines zijn eigenlijk zinloos in de afwezigheid van mineralen. Ons lichaam heeft mineralen nodig (meer dan 100 mg/dag) en sporenelementen (minder dan 100 mg/dag). De belangrijkste mineralen zijn calcium, magnesium, natrium, kalium en fosfor. Sporenelementen omvatten ijzer, zink, koper, mangaan, selenium, jodium en chroom.

Mineralen hebben drie functies:

  1. Ze bieden structuur in de vorming van botten en tanden.
  2. Zij helpen bij het behoud van een normaal hartritme, de samentrekking van de spieren, de geleiding van het zenuwstelsel en een evenwichtig zuur/base-evenwicht.
  3. Ze regelen het cellulaire metabolisme, omdat ze deel uitmaken van enzymen en hormonen die cellulaire activiteit moduleren.