Image
Welkom bij Praktijk Winnifred

Mijn naam is Winnifred Moormans en ben gediplomeerd natuurgeneeskundige aangesloten bij de NWP.

Mijn passie is het begeleiden van mensen op hun pad naar gezondheid en welzijn. Voor bepaalde klachten wordt geen (structurele) oplossing gevonden binnen het gangbare medische circuit. Dit wil echter niet zeggen dat er niets aan gedaan kan worden! Vanuit de natuurgeneeskunde kan er meestal nog wel degelijk een verbetering, herstel of oplossing mogelijk gemaakt worden. Dit omdat de natuurgeneeskunde het zelf herstellend vermogen van het lichaam kan aanspreken, waardoor lichaam en geest weer in balans gebracht kunnen worden.

Ik heb de studie Natuurgeneeskunde aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum gevolgd. Na deze studie heb ik nog de studie acupunctuur gedaan aan dezelfde Academie. Beide opleidingen heb ik met een diploma afgerond in 1986.

Ik werk met de Bicom (bioresonantie apparaat) om de oorzaak van de klacht te zoeken en kan met dit apparaat tevens therapie geven. Ik test met de Bicom welke belastingen er in het lichaam aanwezig zijn, welke meridianen en organen daardoor verstoord zijn geraakt en wat prioriteit heeft om te behandelen.

De bioresonantie therapie kan worden aangevuld met andere therapieën, waaronder homeopathie, fytotherapie, bachtherapie, voetzonereflexmassage, voedingssupplementen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website, www.praktijkwinnifred.nl

CONTACT:

Afspraak maken kunt u via:

Telefoon:
06 53 28 19 13
Email:


Adres: Chopinplein 12, 4102 CV, Culemborg

Praktijk Winnifred is gevestigd in het pand van Drogisterij Parfumerie Gezondheidswinkel Müller.