Ton en Elly Müller

Ton & Elly Müller

De eigenaren zijn Ton en Elly Müller.

Ton is ruim 40 jaar drogist en gespecialiseerd op velerlei gebied. De medewerkers zijn gespecialiseerd, gediplomeerd en altijd beschikbaar voor het geven van advies en het beantwoorden van vragen.

Of het nu gaat over vitamines, cosmetica, parfumerieën, make-up of het uitzoeken van een cadeautje: zij zoeken altijd met u naar de beste oplossing.

Ons Team.

Image
Image

Natasja

Natasja: ,,Klanten in de winkel denken soms dat ik de dochter ben''. Medewerkster Natasja vertelt met een brede grijns dat dit niet het geval is. Ze werkt hier al 16 jaar en is assistent drogist en weet wat er speelt in haar branche. Ze is de steun en toeverlaat van Ton, Elly en neemt de zaken geruisloos over als ze er niet zijn. Cosmetica en parfumerie zijn haar sterke punten en als het gaat om haarkleuring geeft ze gedegen advies. Ze is creatief in het maken van cadeausetjes, onderhoudt de Facebook-pagina en weet veel van computers.
Image

Ria

Ria is gediplomeerd assistent drogiste en werkt al sinds 1998 in de drogisterij/parfumerie branche. Sinds 1,5 jaar is zij bij ons werkzaam en werkt bij ons op “oproep” basis. Zij vindt het heerlijk om te werken en volgt regelmatig nascholingscursussen van de diverse firma’s.
Image

Jolanda

Jolanda heeft haar eigen capaciteiten. In de 12 jaar dat ze in de winkel werkt zorgt ze graag voor de 'speciale bestellingen' die regelmatig in de winkel voorkomen, Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en assistent drogist heeft ze een zwak voor cosmetica. Ze maakt graag mensen op met de nieuwste kleuren en volgens de jongste trends. Daarnaast is ze ervaringsdeskundige als het om voeding gaat.
Image

Quinty

Quinty, is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij heeft alle cosmetica cursussen van onze depositaire merken gevolgd en vindt het leuk om bij de klanten een make-up aan te brengen.
Image

Jaqueline

Jacqueline is zeer geïnteresseerd in voeding en is dan ook orthomoleculair voedingsadviseur voor ouderen, volwassenen en kinderen. Zij is daarnaast orthomoleculair therapeut en ziet een uitdaging in onze winkel met zoveel mooie orthomoleculaire merken. Momenteel is zij bezig met een opleiding voor apothekersassistente om zich te verdiepen in de farmaceutische kant.