Solgar is sinds 1947 toonaangevend in voedingssupplementen. Een wetenschappelijk team van experts op het gebied van voeding en gezondheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de hoogwaardige formules; zij geven de garantie dat elk Solgar product uitgebreid is gecontroleerd op zuiverheid, werkzaamheid, stabiliteit en veiligheid.

Yogi Tea

Onze Geschiedenis

Al meer dan 40 jaar staat YOGI TEA® voor overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen en hun wortels hebben in de 3.000 jaar oude Indiase filosofie.

Yogi Bhajan, meester van de kundalini-yoga, kwam aan het einde van de jaren 60 van India naar het westen. Tijdens de yogalessen deelde hij zijn spirituele kennis met zijn leerlingen en serveerde hij hen een aromatische specerijenthee, die de leerlingen liefdevol „thee van de yogi“ noemden. Het genot van de thee met zijn aangename geur en smaak leidde de leerlingen naar innerlijke rust en sereniteit en opende voor hen de wereld van de filosofie van ayurveda. Yogi Bhajan inspireerde hen om hun spirituele balans te zoeken in de dagelijkse beoefening van de Indiase filosofie. Deze omvat ook ‘achtzaamheid’ voor de medemensen, voor de natuur en voor zichzelf.  Yogi Bhajan verzocht zijn studenten om stil te blijven staan, zich te bezinnen en inspiratie voor hun ziel te vinden.

Deze unieke, op een origineel recept van Yogi Bhajan gebaseerde ayurvedische theemelange van kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper, vandaag bekend als  YOGI TEA® CLASSIC, werd in Europa voor het eerst in de jaren zeventig en vanaf 1987 officieel onder de merknaam YOGI TEA® aangeboden. Vandaag waarderen mensen van over de gehele wereld de bijzondere smaken van meer dan 80 geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt, die de 50 verschillende soorten YOGI TEA® een uniek aroma verschaffen.

Onze Filosofie

Wij van YOGI TEA® leven en werken volgens onze kernwaarden:

 • Wij dienen onze klanten met unieke, hoogwaardige theeproducten.
 • We zijn authentiek, respectvol en eerlijk. Onze producten berusten op de Indiase filosofie van de ayurveda alsmede het genot van geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt.
 • Wij streven er gepassioneerd naar het goede op de juiste wijze te doen.
 • Wij creëren hoogwaardige producten.  Daarbij sparen wij het milieu en gaan wij verantwoord met onze leefomgeving om.
 • Wij verbeteren ons constant en helpen onze medewerkers vooruit om hen de mogelijkheid te bieden zich in een aangename en veilige werkomgeving te ontwikkelen en hun hele potentieel te kunnen benutten.
 • Wij werken integer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat integriteit belangrijk is voor alle aspecten van onze interactie met onze belanghebbenden.

Het originele recept voor YOGI TEA

Ingrediënten:
300 ml water

3 kruidnagels
4 zwarte peperkorrels
4 groene kardemompeulen (gebroken)
2 schijven verse gember
½ kaneelstokje
¼ theelepel zwarte thee
½ kopje melk of melkvervanger

Billy's Farm

BILLY’S FARM IS HET EIGEN MERK VAN FAMILIEBEDRIJF BILL’S NATUURBAKKERIJ

Ontstaan

Rond 1985 is Billy’s Farm opgericht door Klaas Bil onder de naam Bill’s Natuurbakkerij. Klaas is altijd bakker geweest met een grote passie voor het bakken van koekjes. Klaas: “Toen ik mijn eigen zaak begon was mijn filosofie dat ik mij als kleinere bakker moest toeleggen op gezondere koekjes. Op een boerderij nabij Oudkerk aan de Elfsteden route in Friesland werden de eerste koekjes begin jaren 80 gebakken. De oude stallen en de veestallen van de boerderij werden omgebouwd tot de kleine, maar fijne bakkerij. Door deze unieke locatie is de naam Billy’s Farm ontstaan.”

Met alleen een oude kneder, kleine vormwalsmachine en oven was de bakkerij in de beginjaren zeer kleinschalig en bijzonder ambachtelijk. Het allereerste product van de bakkerij was de bekende Mueslikoek. Een product dat door de jaren heen nauwelijks is veranderd en nog altijd een grote favoriet is onder de consumenten. Al is het bedrijf gegroeid en sinds 2007 niet meer gevestigd in de boerderij, de bereidingswijze en filosofie van Billy’s Farm is nog altijd hetzelfde. Daarin ligt ook de kracht van Billy’s Farm: proberen om kleinschalig te blijven opereren om zo de ambachtelijke bakkerij te behouden!

Familiebedrijf

Inmiddels bestaat Bill’s Natuurbakkerij en het merk Billy’s Farm al meer dan dertig jaar. In de bakkerij speelt de familie een belangrijke rol. Altijd waren familieleden actief aan het werk in de bakkerij om zo de gezonde en lekkere koekjes van Billy’s Farm in de winkels te krijgen. Later kwamen daar een aantal werknemers bij om te ondersteunen in de productie van de bakkerij. Guido & Sander Bil zijn de zoons van Klaas en sinds 2015 zijn zij nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken van de bakkerij. Met nieuwe ideeën, andere kennis en vol enthousiasme gaan zij het bestaan van de bakkerij in de toekomst voort zetten. Dat maakt van Bill’s Natuurbakkerij een bijzonder familiebedrijf met een eigen filosofie dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

De bakkerij in de jaren 80 op de boerderij in Oudkerk

Onze missie en visie

Door de jaren heen is de missie en visie van Bill’s Natuurbakkerij nooit veranderd. Als bakkerij wil zij met haar tijd mee gaan en de actualiteit in de producten doorvoeren. Daardoor worden er altijd nieuwe ingrediënten in de recepten verwerkt, zodat de koekjes passen bij de lifestyle van nu. Hierbij staat een perfecte receptuur en een goed afbakproces te allen tijde voorop. Om dit doel te bereiken wordt iedere dag kritisch gekeken naar het productieproces en de aankoop van grondstoffen voor de koekjes. De herkomst van een ingrediënt speelt een belangrijke rol en met de aankoop van grondstoffen gaat Bill’s Natuurbakkerij zeer zorgvuldig om. Altijd is de ambachtelijke kwaliteit het uitgangspunt!

Orthica

Vandaag fit zijn, in de toekomst fit blijven
Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl, uitgebalanceerde voeding en de keuze voor de beste wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen in optimale doseringen. Orthica helpt met voedingssupplementen, kennis en educatie al meer dan 30 jaar mensen van alle leeftijden om vandaag fit te zijn en in de toekomst te blijven.

Voedingssupplementen als aanvulling op gezonde levensstijl
In onze drukke maatschappij hebben maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Daarnaast brengen levensfases zoals  groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee. Situaties als stress kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Het  is verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling, want die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij onder andere speciale voedingssupplementen voor kinderen, senioren, mannen en vrouwen.

Supplementen voor elke fase in het leven
Orthica beoogt al meer dan 30 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Hiervoor delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen we onderzoek en ontwikkelen we producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken

Voedingssupplementen van Orthica

Uitgebreid assortiment voor de ondersteuning van een gezonde levensstijl.
De basis van gezondheid is een gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Zoals voldoende ontspanning en beweging, niet roken en matig zijn met alcohol.

Orthica voedingssupplementen zorgen voor goede aanvulling op jouw dagelijkse voeding en levensstijl. Of het nu gaat om het behoud van soepele gewrichten door meer beweging of om het bevorderen van een goede darmwerking, Orthica maakt een gezonde levensstijl compleet met uitgebalanceerde voedingssupplementen.

Bonusan

Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf leveren we daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Inmiddels vindt u ons in zeven landen. Onderzoek, ontwikkeling en productie doen we altijd in Nederland, in onze eigen fabriek.

Veel mensen weten nog niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans voor het individu én voor de maatschappij. Onze vakkennis maken we daarom breed toegankelijk. We zoeken actief naar betere inzichten en onderbouwen alles wat we zeggen, doen en maken met wetenschappelijk onderzoek.

We zien een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via onze stichting Natura Foundation organiseren we cursussen en opleidingenin voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Alles waar we ons voor inzetten heeft maar één doel: u meer grip op gezondheid geven.

Onze visie op gezondheid

We zijn als mens lang geleden ontstaan. Onze genen hebben zich miljoenen jaren lang aangepast aan de paleolithische manier van leven. Maar in de laatste 10.000 jaar is de wereld van deze ‘oermens’ sterk veranderd. Onze manier van bewegen, voeden, slapen en communiceren lijkt niet meer op die van toen. Ondertussen hebben onze genen geen tijd gehad om zich aan te passen. Dat heeft ernstige gevolgen voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Evolutionaire achtergrond

Om te begrijpen waarom ziektes ontstaan, moeten we terug naar onze evolutionaire achtergrond. Daarin ligt ook de sleutel tot een succesvolle behandeling van talloze welvaartsaandoeningen. Om gezond te blijven of te worden, moeten we weer gaan bewegen zoals we vroeger bewogen en eten zoals we vroeger aten. Onze levensstijl moet weer in overeenstemming worden gebracht met onze genen. Dat geldt ook voor de keuzes die we maken, hoe we ons gedragen. Al deze factoren hebben een niet te onderschatten invloed op onze gezondheid.

Original CBD

Original CBD één van de beste ter wereld!

De cannabisplant bevat meer dan 400 actieve verbindingen. THC en CBD zijn de meest bekende. Er zijn op dit moment nog vele wetenschappelijke onderzoeken gaande over wat deze verbindingen in de cannabisplant nou precies voor onze gezondheid kunnen betekenen. Ook heeft men ontdekt dat deze plant een enorme verscheidenheid aan terpenen bevat en ook dit maakt de Cannabisplant tot een unieke plant.

Wat zijn terpenen?

Alle kruiden, bloemen en planten bevatten terpenen. Deze vluchtige stofjes zijn o.a. verantwoordelijk voor de geur van planten en bloemen. Terpenen worden door de plant geproduceerd om zichzelf te beschermen tegen bijvoorbeeld ongedierte, ziektes en om te overleven bij hoge temperaturen.

Terpenen in de cannabisplant

De cannabisplant bevat ongeveer 200 verschillende terpenen, die samen met de cannabinoïden worden geproduceerd. Terpenen verdampen bij hogere temperaturen. Dus wil je een CBD olie met een hoog gehalte aan terpenen, dan moet de Cannabisplant worden geoogst ’s morgens in alle vroegte. Zo ben je verzekerd van het maximale terpenen gehalte. De meest bekende terpenen in cannabis zijn myrceen, pineen, limoneen, linalool, eucalyptol en caryophylleen.

Wat zijn Trichomen?

Trichomen zijn de minuscule glinsterende harsdruppeltjes op de Cannabisplanten, met name in de toppen. Met het blote oog zien ze er een beetje uit als een wit bevroren laagje, maar als je ze met een microscoop gaat bekijken zie je druppeltjes hars op een stammetje.

Zo wordt bijvoorbeeld Cannabidiol (CBD) gevormd in de kopjes van de trichomen. Door de stam komen de stoffen omhoog in de kopjes. Deze stoffen worden vacuolesnen plastiden genoemd. Onder invloed van licht vormen deze stoffen cannabinoïden en terpenen (aromastoffen).

Wapiti Natuurproducten

Wapiti natuurproducten zijn samengesteld uit actieve ingrediënten, die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze natuurlijke voedingssupplementen worden gekenmerkt door hun gestandaardiseerde samenstelling en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onder leiding van een team van deskundige specialisten, waaronder ervaren industriële farmaceuten, worden tijdens de productie voortdurend strenge procescontroles uitgevoerd. Daarbij worden de huidige GMP & HACCP richtlijnen nauwgezet opgevolgd. Veel researchwerk wordt verricht met het oog op het ontwikkelen van nieuwe Wapiti natuurproducten, die met succes kunnen worden of reeds zijn toegevoegd aan het leveringsprogramma. Middels het overzicht van het totale Wapiti assortiment is per product uitgebreide informatie beschikbaar.

Cannamedic

Wat is CBD?
Cannabinoïden zijn stoffen die voorkomen in de cannabisplant. De twee bekendste cannabinoiden zijn THC (tetrahydrocannabinol) en CBD (cannabidiol). THC is de stof waar je stoned van wordt. De cannabis die hier speciaal voor gekweekt wordt, is de wiet die men in de koffieshop koopt. Er zijn ook cannabisvariëteiten die specifiek gekweekt zijn op de àfwezigheid van THC, zodat ze legaal geteeld kunnen worden voor hun vezels en zaden. Dit wordt industriële hennep of vezelhennep genoemd. Door het ontbreken van THC, is het gehalte CBD in vezelhennep relatief hoog. Van CBD wordt men niet high of stoned.

CBD is van alle cannabinoïden de stof met verreweg de meeste medicinale eigenschappen en wordt daarom ook al jaren intensief onderzocht. In de jaren negentig is, tijdens onderzoek naar de effecten van cannabis op de mens, een receptorsysteem ontdekt, dat verantwoordelijk is voor de algehele gezondheid van het lichaam en reguleert o.a. de organen, het centraal zenuwstelsel en het immuunsysteem. Dit receptorsysteem is het endocannabinoïdesysteem genoemd. (Endo)cannabinoïden activeren deze receptoren, zodat het lichaam in actie kan komen. Deze cannabinoïden worden in het lichaam aangemaakt. De nagenoeg identieke (phyto)cannabinoïde CBD uit vezelhennep doet exact hetzelfde. Dit verklaart waarom CBD op zoveel verschillende vlakken aangrijpt. Uit honderden onderzoeken is vast komen te staan dat CBD over eigenschappen beschikt die gezondheid ondersteunend zijn.

CBD-olie van Cannamedic, een bedrijf uit Nederland dat zich de afgelopen jaren heeft toegelegd op het produceren van CBD-olie van de allerhoogste kwaliteit. Dit proces begint bij het uitzoeken van de schoonste grond, op basis van de historie van het land en uitgebreide analyses. Vervolgens worden de zaden, van een speciaal geselecteerde soort vezelhennep waarmee Cannamedic al enkele jaren werkt ingezaaid en doet de natuur zonder kunstmest, bestrijdingsmiddelen of andere kunstgrepen haar werk. Ook de oogst gebeurt op een speciale manier, zodat de planten niet beschadigd raken en zelfs de grond niet raken. Hierna worden de planten direct op een lage temperatuur gedroogd.

De nieuwe generatie van mineraalsupplementen

Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 4% mineralen die elk orgaan en alle elektrische impulsen in het lichaam beheersen. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig.

De Nanomineralen van The Health Factory worden gekenmerkt door extreem kleine deeltjes die onmiddellijk worden geabsorbeerd en 100% biologisch beschikbaar zijn, wat resulteert in onmiddellijke en effectieve resultaten.

De kwaliteit van Nano

Nano deeltjes zijn oneindig klein, kleiner dan colloïdale deeltjes. De kleine omvang van deze deeltjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen- met sommige mineraalwaters begint dat al meteen. Nanodeeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak en zetapotentieel hebben. Zetapotentieel is de energie die een nanodeeltje omringt. Zetapotentieel zorgt ervoor dat het hnanodeeltje pathogenen van welke aard dan ook te zoeken en te vernietigen. Het is zetapotentieel dat de mineralen ertoe brengt om hun werk te doen om uw lichaam gezond te houden en uw immuunsysteem te stimuleren.

 

Metagenics


Metagenics is de n°1 in de productie en distributie van voedingssupplementen op de professionele markt in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland en in de Benelux.

Metagenics Europe

Metagenics Europe is de Europese tak van Metagenics Inc. in de Verenigde Staten, dat deel uitmaakt van de Alticor groep.

Voor meer informatie over het moederbedrijf, surf je best naar www.metagenics.com en www.alticor.com.

Metagenics Belgium, Metagenics Netherlands en Metagenics Italy zijn directe dochters van Metagenics Europe.
Metagenics Europe coördineert de activiteiten van de groep in Europa. Vanuit Oostende aan de kust ontwikkelen we de producten voor Europa en ondersteunen we de Europese activiteiten.
Metagenics Belgium coördineert de Belgische activiteiten en omvat ook het productiebedrijf in Oostende, waar de hele productie voor Europa gebeurt en vanwaar ook alle producten vertrekken naar de Europese klanten.

Nutrivian

Nutrivian is een merk met zuivere kwaliteit voedingssupplementen en gezondheidsproducten die passen bij een gezonde, vitale en energieke levensstijl. Bij de totstandkoming van al onze producten wordt altijd de nadruk gelegd op goede opnamevormen in de meest effectieve dosering.

Nutrivian hecht veel waarde aan de kwaliteit en zuiverheid van haar producten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Deze ingrediënten worden geproduceerd in een volledig HACCP, ISO en GMP goedgekeurde omgeving.
Om zowel de kwaliteit van onze producten, als onze bedrijfsprocessen te waarborgen werken wij uitsluitend met partijen die IFS of IFS Broker (international Food Standard) zijn gecertificeerd. Dit heeft geresulteerd in een zeer hoogwaardige lijn voedingssupplementen ter ondersteuning van een optimale gezondheid. 

Op de website vind je het complete overzicht van Nutrivian gezondheidsproducten.

Orange Fit

We create a fitter world! Bij Orangefit werken we elke dag keihard om voor jou de meest gezonde en duurzame plantaardige producten te creëren. Alleen de allerbeste plantaardige ingrediënten en productiemethodes zijn voor ons goed genoeg. Waarom? Simpel. You don’t mess with your body. En ook niet met de planeet. Dat begrijpen we bij Orangefit als geen ander.

Meer oranje!

Iedereen bij Orangefit heeft een passie voor voeding. Vooral plantaardig. Andere mensen vinden ons wat rebels. Dat snappen we wel. We doen het bij Orangefit namelijk graag net even anders. ‘Don’t tell us the sky is the limit when there are footprints on the moon’. Zo zetten we met veel plezier voor jou die grote stap extra, want zeg nou zelf: De wereld is toch al grijs genoeg? Het is tijd voor meer oranje!

Orangefit heeft een droom

Bij Orangefit gaan we voor een gezondere, fittere en duurzamere wereld. We willen het meest toonaangevende bedrijf in plantaardige voeding worden. Niet zomaar een ambitie. Eerder een vrij grootste droom. Dat realiseren we ons. Maar we gaan ervoor. Stap voor stap.

Fit Green Protein De plantaardige eiwitshake

Fit Green Protein is een 100% plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten. Fit Green Protein kent een compleet aminozuurprofiel en is de ideale keuze voor iedereen die op een verantwoorde wijze bouwt aan een fit en gezond lichaam. Voor herstel en spieropbouw Compleet aminozuurprofiel Heerlijke smaak, vrij van lactosePower Health

Power Health is een Nederlands bedrijf. Al sinds de oprichting in 1988 heeft Power Health zich gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. activO voel je goed.

Naast voedingssupplementen is Power Health ook de importeur van Naturtint en Naturtint Reflex van Laboratorios Phergal, dit bedrijf is toonaangevend op het gebied van haarverven en haarproducten, Naturtint  is de meest natuurlijke permanente haarverf en Reflex Naturtint is de meest natuurlijke semi permanente haarverf.

Power Health levert op dit moment in 12 verschillende landen.

Wij zijn ook van mening dat niet alleen de producten van hoge kwaliteit moeten zijn maar dat we ook verantwoordelijk, duurzaam ondernemen en positief in de maatschappij moeten staan. Power Health steunt ondernemende mensen in ontwikkelingslanden.

Naast het realiseren van onze doelstellingen vinden wij het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en duurzaam te produceren en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede service, producten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan.

Vitalize

De voedingssupplementen van Vitalize

Ons assortiment orthomoleculaire voedingssupplementen bestaat uit hoogwaardige producten. Het is gericht op een kritische doelgroep die bewust met gezondheid omgaat. De productie van onze voedingssupplementen vindt plaats volgens strenge HACCP eisen en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen.

Kernwaarden Vitstore:

 • Voedingssupplementen met de grootste zorg samengesteld. 
 • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. 
 • Specifieke grondstofkeuzes. 
 • Productie volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen.

Over Vitalize

Pionierswerk. Onderzoek. Vooruit denken.

Heel is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van geneesmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.

We zijn pioniers op het gebied van natuurlijke geneeskunde, en onze nieuwsgierige geest bepaalt hoe we denken en werken. Deze manier van denken is de drijvende kracht achter ons bedrijf van vandaag en gaat terug tot onze oprichter, Dr. Hans-Heinrich Reckeweg.

Een ander onderscheidend kenmerk is onze sterke betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal. Onze natuurlijke geneesmiddelen zijn veilig en efficiënt bij de behandeling van vele ziekten. Met behulp van spraakmakende onderzoekstechnologieën, praktijkgericht en experimenteel klinisch onderzoek, zet Heel zich in om na te gaan hoe deze geneesmiddelen werken in het lichaam. Ons doel: therapieën ontwikkelen die nog beter zijn afgestemd op de medische behoeften van patiënten.

Wij zijn ervan overtuigd dat er een toekomst is weggelegd voor een geneeskunde die steunt op de versterking van het vermogen van biologische netwerken om zichzelf te reguleren met therapeutische hulp. De geneesmiddelen van Heel bestaan uit lage concentraties van verschillende natuurlijke werkzame bestanddelen (multi-component) die tegelijkertijd werken op meerdere fronten (multi-target). Wanneer biologische netwerken ontregeld geraken zodat er ziektes opduiken, biedt deze unieke therapeutische aanpak dus een veilige en efficiënte manier om het zelfregulerende vermogen van het lichaam te herstellen.

Hoe is PiLeJe ontstaan ?

Op weg naar een gezondheidsgeneeskunde ?

PiLeJe werd opgericht door een huisarts die het moeilijk kon verkroppen dat zijn praktijk zich beperkte tot de "ziektegeneeskunde" waarvoor hij werd opgeleid : een geneeskunde die pas optreedt wanneer de patiënt al ziek is (in tegenstelling tot een geneeskunde die de patiënt beschermt tegen ziekte).

Oplossingen voor functionele stoornissen

Als plattelandsdokter, merkte Dr. Christian Leclerc als snel op dat de meeste klachten van zijn patiënten niet te maken hadden met de ziekte zelf, maar met al dan niet complexe functionele stoornissen (vermoeidheid, angst, spijsverteringsproblemen, herhaaldelijke infecties ...).

Zijn opleiding aan de universiteit hadden hem slechts voorbereid op de medicamenteuze behandeling van ziektes, een aanpak die in deze specifieke gevallen niet geschikt bleek, en zelfs vaak voor extra complicaties zorgde.

Arkocaps

Wat is Fytotherapie?

Fytotherapie is de behandeling van klachten en ziekten met natuurlijke geneesmiddelen die uit hele planten of plantendelen bereid worden. Fytotherapie is enigszins verwant aan homeopathie, maar er is een belangrijk verschil. Bij fytotherapie wordt het werkzame plantendeel, zonder enige toevoeging, verwerkt tot een gebruiksklaar geneesmiddel, terwijl bij homeopathie wordt gewerkt met tincturen die sterk verdund worden met alcohol.

Arkocaps

Arkocaps capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde ingrediënten. Alleen ingrediënten die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps.
Arkocaps capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Producten

De Arkocaps producten van Arkopharma zijn verdeeld in de volgende groepen:

 • AFSLANKEN
 • BLOEDCIRCULATIE
 • CHOLESTEROL
 • ENERGIE
 • SCHOONHEID
 • LUCHTWEGEN
 • RUSTGEVERS
 • GEWRICHTEN
 • SPIJSVERTERING
 • URINEWEGEN

TS Health Products - Hart voor natuurlijke gezondheid

Bij TS Health Products streven we naar een gelukkig en gezond Nederland – voor zowel mens als dier. Een goede gezondheid is het grootste en meest waardevolle bezit van iedereen. Waarbij de natuur vanuit haar oorsprong in veel gevallen een goede oplossing heeft. De liefde en de kennis voor de natuur gaat al generaties terug. Hierdoor hebben wij inmiddels een breed assortiment aan ondersteunende producten kunnen ontwikkelen, bestaande uit: voedingssupplementen, medische hulpmiddelen, homeopathische geneesmiddelen, kruidentincturen en (natuurlijke) huidverzorgingsproducten.

Het welzijn en de aandacht voor mens en natuur vindt u terug in al onze producten. Onze slogan is niet voor niets ‘Hart voor natuurlijke gezondheid’. Als brenger van die boodschap verzorgen wij alle activiteiten om de producten bij de eindgebruiker onder de aandacht te brengen en daarbij een verschil te maken. Benieuwd voor welke merken wij dit realiseren?

Aloë Care
Het inwendige gebruik van het sap van de Aloė Vera plant, al enkele tientallen jaren bekend in de VS, groeit ook in Europa en Nederland.

(Bach) RESCUE
RESCUE® is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de vijf Bach bloesems Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Gemakkelijk in gebruik. Overal en altijd.

Bach bloesems
Het Bach systeem kent 38 remedies. Die zijn in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie.

Synofit


Blijf bewegen ● met de kwaliteitsproducten van Synofit

De visie van Synofit is gebaseerd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Met natuurlijke producten richten we ons op dit toepassingsgebied en we willen daar een optimale kwaliteit voor bieden.

Wilt u een product voor de uitwendige verzorging van spieren, bindweefsel en gewrichten? Kies dan voor Synofit Gewrichts Gel!

Met soepele gewrichten● blijft u echt genieten van het leven

Bewegingsvrijheid betekent: overal gaan en staan waar u maar wilt. Het behoud van een goede conditie van uw gewrichten speelt daar een belangrijke rol bij. De gewrichten moeten immers soepel en sterk blijven om alles te kunnen doen wat u wilt. Of het nu gaat om ‘s morgens de trap aflopen of om een lange wandeling aan het strand samen met uw vriendin.

U houdt uw gewrichten tot op hoge leeftijd soepel, en u kunt daarom actief blijven sporten, zo nu en dan gezellig met vrienden en familie uitstapjes blijven maken, en voor actieve vakanties blijven kiezen.

Synofit Premium Vloeibaar
✓ De originele, pure Synofit Premium vloeistof
✓ Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte bes-blad
✓ Mét Boswellia
✓ Vloeibaar
✓ Geen capsules of pillen slikken
✓ Tot 45 dagen na openen houdbaar
✓ Eerst 10, later 5 ml per dag
✓ De echte Synofit-smaak!
✓ 2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Trenker

Het bedrijf

De Farmaceutische Laboratoria Trenker werden opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker. Zijn doel was om farmaceutische producten van hoge kwaliteit, voedingssupplementen en medische apparatuur te produceren en verdelen. Sinds het ontstaan zijn ze nog steeds helemaal onafhankelijk.

Onze missie

De Farmaceutische Laboratoria Trenker plaatsen professionals uit de gezondheidssector en patiënten centraal in hun filosofie door zich dagelijks in te zetten voor een betere levenskwaliteit en gezondheid. Dit familiebedrijf ontwikkelt, produceert, controleert en verkoopt vernieuwende medicijnen en voedingssupplementen die aan de meest strikte Europese productienormen beantwoorden.

Golden Naturals

Wilt u uw gezondheid een boost wil geven? Wilt u energieker worden? Dan heeft Golden Naturals het juiste voedingssupplement voor u! 

In deze jachtige tijd, waarin veel van ons lichaam wordt gevraagd, kunnen de producten van Golden Naturals u helpen uw gezondheid op peil te houden of zelfs te verbeteren. 

Golden Naturals heeft voor bijna elke behoefte van ons lichaam en levensstijl een passend supplement. Zo hebben sporters of ouderen een andere behoefte aan extra voedingsstoffen dan kinderen of pubers. Door de unieke samenstelling en het brede hoogwaardige assortiment vindt u altijd het juiste supplement voor het steuntje in de rug.

 • Golden Naturals is op natuurlijke basis,
 • Golden Naturals maakt waar wat het belooft,
 • Golden Naturals is betrouwbaar en uitgebreid getest op werkzaamheid en veiligheid,
 • Golden Naturals is breed van samenstelling en heeft dus een bredere werking,
 • Golden Naturals is betaalbaar.

Inmiddels adviseren en verkopen ruim driehonderd vakdrogisten en reformwinkels de voedingssupplementen van Golden Naturals.

Natusor
Golden Naturals is een merk van Natusor Gezondheidsproducten B.V. Natusor een jong, dynamisch bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen en vermarkten van Gezondheidsproducten. Natusor ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica en producten die bijdragen aan de verbetering van onze dagelijkse gezondheid: “Gezondheid begint bij Natusor”.