TS Health Products - Hart voor natuurlijke gezondheid

TS Health Academy Logo 1 e1516024151460 1 1199x480

Bij TS Health Products streven we naar een gelukkig en gezond Nederland – voor zowel mens als dier. Een goede gezondheid is het grootste en meest waardevolle bezit van iedereen. Waarbij de natuur vanuit haar oorsprong in veel gevallen een goede oplossing heeft. De liefde en de kennis voor de natuur gaat al generaties terug. Hierdoor hebben wij inmiddels een breed assortiment aan ondersteunende producten kunnen ontwikkelen, bestaande uit: voedingssupplementen, medische hulpmiddelen, homeopathische geneesmiddelen, kruidentincturen en (natuurlijke) huidverzorgingsproducten.

Het welzijn en de aandacht voor mens en natuur vindt u terug in al onze producten. Onze slogan is niet voor niets ‘Hart voor natuurlijke gezondheid’. Als brenger van die boodschap verzorgen wij alle activiteiten om de producten bij de eindgebruiker onder de aandacht te brengen en daarbij een verschil te maken. Benieuwd voor welke merken wij dit realiseren?

Aloë Care
Het inwendige gebruik van het sap van de Aloė Vera plant, al enkele tientallen jaren bekend in de VS, groeit ook in Europa en Nederland.

(Bach) RESCUETS rescue assortiment krat 1 1024x768
RESCUE® is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de vijf Bach bloesems Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Gemakkelijk in gebruik. Overal en altijd.

Bach bloesemsTS Restyle 5 gekleurde flesjes
Het Bach systeem kent 38 remedies. Die zijn in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie.

Best Choice
Voedingssupplementen gemaakt van kruiden en planten.

De Cruydhof
Bestaat uit: vette oliën, etherische oliën en gemengde kruiden.

Himalaya Herbals
Himalaya Herbals Voedingssupplementen & huidverzorgingsproducten met kruidenextracten uit het Himalaya gebied.

Membrasin
Membrasin met duindoornbesolie is een voedingssupplement en helpt bij droge ogen, droge mond en droge slijmvliezen.

Pflüger Schüsslerzouten
Schüsslerzouten van Pflüger voor balans in de cellen. Er zijn nu 27 mineraalzouten, Schüsslerzouten genaamd, beschikbaar. En 12 aanvullende crèmes.

RESCUE Pets
RESCUE Pets is een voedingssupplement voor alle (huis)dieren. Het ontspant en stelt gerust in situaties die door het dier als niet prettig worden ervaren.

Rio Rosa Mosqueta
Een huidverzorgingslijn die 100% natuurlijke en biologische ingrediënten bevat zoals arganolie, avocado, calendula en rozenbottelolie. De huid intensief verzorgt, zonder dat de huid daar strak of gespannen van aanvoelt. Geschikt voor een gevoelige huid.

Sambucol
Sambucol® bevat een gestandaardiseerd en geconcentreerd extract uit de zwarte vlierbes. Doordat vlierbessen het immuunsysteem stimuleren, bevordert Sambucol het hele jaar door het natuurlijk afweersysteem van het lichaam en je weerstand.

Urtizon
Urtizon zonnecrème biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen zonneallergie.