Synofitsynofit nl logo

Blijf bewegen ● met de kwaliteitsproducten van Synofit

De visie van Synofit is gebaseerd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Met natuurlijke producten richten we ons op dit toepassingsgebied en we willen daar een optimale kwaliteit voor bieden.

Wilt u een product voor de uitwendige verzorging van spieren, bindweefsel en gewrichten? Kies dan voor Synofit Gewrichts Gel!

Met soepele gewrichten● blijft u echt genieten van het leven

Bewegingsvrijheid betekent: overal gaan en staan waar u maar wilt. Het behoud van een goede conditie van uw gewrichten speelt daar een belangrijke rol bij. De gewrichten moeten immers soepel en sterk blijven om alles te kunnen doen wat u wilt. Of het nu gaat om ‘s morgens de trap aflopen of om een lange wandeling aan het strand samen met uw vriendin.

U houdt uw gewrichten tot op hoge leeftijd soepel, en u kunt daarom actief blijven sporten, zo nu en dan gezellig met vrienden en familie uitstapjes blijven maken, en voor actieve vakanties blijven kiezen.

Synofit Premium Vloeibaar
✓ De originele, pure Synofit Premium vloeistof
✓ Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte bes-blad
✓ Mét Boswellia
✓ Vloeibaar
✓ Geen capsules of pillen slikken
✓ Tot 45 dagen na openen houdbaar
✓ Eerst 10, later 5 ml per dag
✓ De echte Synofit-smaak!
✓ 2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)Synofit Premium Capsules

✓ Bevatten de Synofit Premium vloeistof
✓ Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte bes-blad
✓ Bevatten geen Boswellia
✓ Capsules met vloeibare inhoud
✓ Gemakkelijk mee te nemen
✓ Lang houdbaar
✓ Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
✓ Geur- en smaakloos
✓ 3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Hoe oud u ook bent: lenige, flexibele en sterke gewrichten bepalen in hoge mate de kwaliteit van leven. Daarom kan uw bewegingsapparaat bij het ouder worden extra verzorging en ondersteuning gebruiken. Synofit helpt u om soepel te kunnen blijven bewegen en om van het leven te kunnen blijven genieten ●.Synofit is úw kuur voor het behoud van soepele gewrichten ●

Synofit is een vloeibaar voedingssupplement waar al veel gebruikers enthousiast over zijn. Ook actieve (jonge) sporters zijn erg tevreden over de gewrichtsverzorging ● door Synofit.