Puro logo 300x55 blue

 

Wie zijn wij en waar staan we voor?

Puro Foodsupplements is het enige Nederlandse label van pure voedingssupplementen en bestaat inmiddels meer dan 10 jaar.

Puro’s assortiment is puur gecapsuleerd en binnen ons assortiment producten vindt u daarom ook geen tabletten met vulstoffen en laklaag (coatings). Het wil zeggen dat wij alleen de werkzame stoffen gebruiken in een vegetarische capsule. De enige opvulling die we eventueel gebruiken in de capsule is bijvoorbeeld alfalfa of rijstflow.

Al onze recepturen zijn op basis van onderzoeken en medewerking van de ‘Academie van Biologische geneeskunde’. Alle kruiden zijn van biologische oorsprong en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De grondstoffen die wij gebruiken zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd en hebben daardoor een ‘bewezen’ werking. We volgen wel trends in de markt maar laten ons vooral leiden door aantoonbare werking en de biologische beschikbaarheid.

Onze filosofie

Als je kiest voor supplementen, wil je geen overbodige toevoegingen en kies je alleen wat je echt nodig hebt in de juiste vorm en dosering. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw lichaam. Puro Foodsupplements combineert de hedendaagse technologie met de (medisch onderzochte) geschenken uit de natuur. Ons belangrijkste criterium is natuurlijk het resultaat en daarom hechten wij het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid.

Pure en natuurlijke voedingssupplementen. Gewoon naturel; zoals het oorspronkelijk, in de werkelijkheid is; zonder het mooier of beter te laten lijken. Niets meer en niets minder. Puro heeft door jarenlange ervaring gehoor kunnen geven aan deze behoefte. Zowel nationaal als internationaal. 
Deze Puro-range draagt bij aan een gezond lichaam en lifestyle.

Zuiverheid

In de huidige moderne wereld kunnen we niet altijd vertrouwen op de herkomst van onze producten. Zijn de bronnen puur / schoon en eerlijk genoeg? Wie kunnen we vertrouwen? De milieuvervuiling, commerciële aspecten, intensieve landbouw, voedingsschandalen, verontreinigde bronnen en vervuilingsfactoren zijn dagelijkse problemen in onze voedselindustrie. Puro selecteert en screent zorgvuldig de bronnen om de hoogst mogelijke kwaliteit van voedingssupplementen te garanderen. In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.

Actualiteiten en service

Je kunt bij ons het hele jaar rond genieten van diverse aanbiedingen, nieuwsbrieven, voedingsadviezen en tips om uw gezondheid optimaal te houden. Via onze website geven wij u waar mogelijk veel informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

“stay natural and pure, stay with Puro Foodsupplements”