Pwer health

Power Health is een Nederlands bedrijf. Al sinds de oprichting in 1988 heeft Power Health zich gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. activO voel je goed.

Naast voedingssupplementen is Power Health ook de importeur van Naturtint en Naturtint Reflex van Laboratorios Phergal, dit bedrijf is toonaangevend op het gebied van haarverven en haarproducten, Naturtint  is de meest natuurlijke permanente haarverf en Reflex Naturtint is de meest natuurlijke semi ppowerHealthermanente haarverf.

Power Health levert op dit moment in 12 verschillende landen.

Wij zijn ook van mening dat niet alleen de producten van hoge kwaliteit moeten zijn maar dat we ook verantwoordelijk, duurzaam ondernemen en positief in de maatschappij moeten staan. Power Health steunt ondernemende mensen in ontwikkelingslanden.

Naast het realiseren van onze doelstellingen vinden wij het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en duurzaam te produceren en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede service, producten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan.

Oxfam Novib helpt ons om ons ambassadeurschap en onze maatschappelijke betrokkenheid naar buiten toe uit te dragen.