883x338 banner orthica 1Vandaag fit zijn, in de toekomst fit blijven
Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl, uitgebalanceerde voeding en de keuze voor de beste wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen in optimale doseringen. Orthica helpt met voedingssupplementen, kennis en educatie al meer dan 30 jaar mensen van alle leeftijden om vandaag fit te zijn en in de toekomst te blijven.

Voedingssupplementen als aanvulling op gezonde levensstijl
In onze drukke maatschappij hebben maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Daarnaast brengen levensfases zoals  groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee. Situaties als stress kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Het  is verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling, want die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij onder andere speciale voedingssupplementen voor kinderen, senioren, mannen en vrouwen.

Supplementen voor elke fase in het leven
Orthica beoogt al meer dan 30 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Hiervoor delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen we onderzoek en ontwikkelen we producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken

Voedingssupplementen van Orthicalogo orthica

Uitgebreid assortiment voor de ondersteuning van een gezonde levensstijl.
De basis van gezondheid is een gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Zoals voldoende ontspanning en beweging, niet roken en matig zijn met alcohol.

Orthica voedingssupplementen zorgen voor goede aanvulling op jouw dagelijkse voeding en levensstijl. Of het nu gaat om het behoud van soepele gewrichten door meer beweging of om het bevorderen van een goede darmwerking, Orthica maakt een gezonde levensstijl compleet met uitgebalanceerde voedingssupplementen.

Supplementen voor jong en oud

Ons uitgebreide assortiment voedingssupplementen houdt rekening met verschillende levensfases. Fases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren kunnen een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. Maar ook bepaalde situaties in het leven kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. Voor deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen nodig zijn. Omdat die ondersteuning voor iedereen anders is, hebben we speciale producten ontwikkeld voor onder andere senioren, kinderen, mannen en vrouwen.