Pionierswerk. Onderzoek. Vooruit denken.Heeltrilogy

Heel is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van geneesmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.

We zijn pioniers op het gebied van natuurlijke geneeskunde, en onze nieuwsgierige geest bepaalt hoe we denken en werken. Deze manier van denken is de drijvende kracht achter ons bedrijf van vandaag en gaat terug tot onze oprichter, Dr. Hans-Heinrich Reckeweg.

Een ander onderscheidend kenmerk is onze sterke betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal. Onze natuurlijke geneesmiddelen zijn veilig en efficiënt bij de behandeling van vele ziekten. Met behulp van spraakmakende onderzoekstechnologieën, praktijkgericht en experimenteel klinisch onderzoek, zet Heel zich in om na te gaan hoe deze geneesmiddelen werken in het lichaam. Ons doel: therapieën ontwikkelen die nog beter zijn afgestemd op de medische behoeften van patiënten.

Wij zijn ervan overtuigd dat er een toekomst is weggelegd voor een geneeskunde die steunt op de versterking van het vermogen van biologische netwerken om zichzelf te reguleren met therapeutische hulp. De geneesmiddelen van Heel bestaan uit lage concentraties van verschillende natuurlijke werkzame bestanddelen (multi-component) die tegelijkertijd werken op meerdere fronten (multi-target). Wanneer biologische netwerken ontregeld geraken zodat er ziektes opduiken, biedt deze unieke therapeutische aanpak dus een veilige en efficiënte manier om het zelfregulerende vermogen van het lichaam te herstellen.

Onze visie

Wij bouwen een brug tussen homeopathie en klassieke geneeskunde.

Wij zijn ervan overtuigd dat er een toekomst is weggelegd voor een integratieve, patiëntgerichte benadering van de gezondheidszorg. Van meet af aan stevenen we met passie en deskundigheid af op deze doelstelling.

Onze geneesmiddelen vormen een efficiënte en veilige manier om het vermogen van het lichaam om gezond te worden en om de levenskwaliteit te verbeteren, te ondersteunen. Daarom vertrouwen patiënten en professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld op onze therapeutische oplossingen.

Als pionier op het gebied van wetenschappelijk onderbouwde, natuurlijke geneeskunde streven we er voortdurend naar om een integraal onderdeel van de gezondheidszorg te vormen.

Heel – Healthcare designed by nature.

Geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit. Geproduceerd in Duitsland.

Heel produceert bijna al zijn producten in Duitsland, volgens de strengste internationale farmaceutische normen. Onze laboratoria en productiefaciliteiten zijn gecertificeerd door wereldwijd erkende instellingen zoals de Food and Drug Administration (FDA) en houden zich aan gevestigde normen zoals Good Manufacturing Practice (GMP).

Combinatie-geneesmiddelen van Heel worden homeopathisch vervaardigd met behulp van de nieuwste moderne technologie en productiemethoden. De bronmaterialen die de basis van onze geneesmiddelen vormen, worden zorgvuldig geselecteerd uit de natuur en gecontroleerd op kwaliteit voordat ze in het productieproces terechtkomen. Deze natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om moedertincturen te maken die worden verdund.

De natuurlijke ingrediënten in lage verdunning worden gecombineerd om een brede waaier combinatie-geneesmiddelen te vormen voor de behandeling van afzonderlijke ziekten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende farmaceutische vormen zoals tabletten, druppels, crèmes, gels en sprays.

Elke stap van het productieproces - van de oogst van bronmateriaal tot de verpakkingen die onze fabriek verlaten - wordt voortdurend gemonitord en gedocumenteerd aan de hand van een systeem met strenge tests, validatie en kwaliteitscontrole. Zo kunnen we borg staan voor een kwalitatief hoogstaande productie van geneesmiddelen.