Geoff Grahamgeoff
“Mijn naam is Geoff Graham en ik vertel u graag mijn verhaal over hoe en waarom ik mijn zoontje ben gaan helpen.”

“Zelf heb ik vanaf mijn geboorte last gehad van heftige eczeem, jeuk en een droge huid. Mijn geval staat zelfs bekend als één van de zwaarste ooit. Ik was 3 maanden oud toen ik opgenomen werd in het “Royal Children’s Hospital in Melbourne. Ik leefde jarenlang met deze huidklachten, totdat mijn zoontje Ryan (toen 14 maanden oud) van top tot teen onder de eczeem zat. Mijn vrouw Shannon en ik besloten toen dat we iets moesten gaan doen; Ryan kon niet hetzelfde ondergaan als ik. We besloten zelf een product te gaan ontwikkelen.”

“In al die jaren had ik al van alles geprobeerd, maar niets bleek te helpen. Daarnaast zijn veel producten chemisch en dus per definitie al slecht voor de huid; dat is wel het laatste dat je wilt. Ons product moest dus anders worden, bijzonder.”

“We besloten met de uitgangspunten “natuurlijke ingrediënten” en “uitstekende werking” van start te gaan en hebben daar nooit concessies aan gedaan. We zochten alle mogelijke informatie over eczeem en andere huidaandoeningen. Alle soorten naslagwerken onderzochten we voor de allerbeste ingrediënten uit de natuur. Na veel vallen en opstaan hadden we tenslotte ons eerste product; het gaf verrassende resultaten, zowel voor Ryan als voor mij. Dit product helpt mensen met huidproblemen als eczeem, dermatitis en jeuk over de hele wereld.”

Behandelen van eczeem: Waarom natuurlijke producten beter zijn!

Bijna iedereen met eczeem klachten weet hoe lastig het is om de juiste behandeling te vinden. Zonder de juiste producten leiden de jeuk en het krabben tot nieuwe problemen. Daarom is het belangrijk de meest pure, gezondste producten te gebruiken en niet alleen maar voor tijdelijke verlichting te kiezen.

Veel producten bevatten chemicaliën met gift ingrediënten die na verloop van tijd de huid uitputten. Deze producten vergroten de kans op huid irritatie, leiden tot verschillende bijwerkingen en verhogen de kans op huid allergieën. Meestal is de aangerichte schade nog groter dan het potentieel voordeel dat behaald zou kunnen worden. Hieronder bespreken we de belangrijkste redenen waarom je geen chemische producten (als hormoon zalven) zou moeten gebruiken.

1. Huidirritatie 

Mensen met huidklachten moeten het gebruik van producten als luchtverfrissers, parfum, zeep en wasmiddelen zoveel mogelijk voorkomen omdat deze vaak jeuk en een droge huid veroorzaken. De huid raakt er geïrriteerd van.

2. Verdunnen van de huid

Het gebruik van chemische huidverzorgingsproducten zorgen voor een verzwakking van de huidcellen waardoor de huid nog verder beschadigt. Hierdoor wordt de huid dunner en ontstaat er bovendien vaak uitslag.

3. Vatbaarheid verslaving

Veel mensen die chemische producten voor de huid gebruiken doen dat omdat ze deze zien als een snelle oplossing. Wat ze daarbij vaak vergeten is dat de huid verslaaft raakt aan deze steroïden. Des te meer ervan gebruikt wordt, des te meer er de volgende keer nodig is voor hetzelfde resultaat. Na verloopt van tijd wordt de huid er tolerant voor en helpt het helemaal niet meer.

4. Allergische reacties

Een allergische reactie is meestal een signaal van het immuun systeem dat een bepaald ingredient niet geschikt voor je is. Veel chemische producten hebben een allergische reactie als bijwerking; een zeer direct signaal dat ze niet geschikt zijn voor de behandeling van de huid.

Het is een misvatting om te denken dat eczeem uitsluitend "onder controle" gehouden kan worden door de symptomen te onderdrukken met chemische producten. Verschillende natuurlijke producten (zoals Grahams Eczeem Creme en Grahams Eczeem Olie) kunnen zeer effectief zijn voor de behandeling en preventie van eczeem, jeuk en dermatitis.

Geoff