Deborah Milano rosso


Deborah Milano Atomic Red Mat Lipstick 19 600x600Al meer dan 50 jaar maakt Deborah Milano schoonheid betaalbaar en toegankelijk voor alle vrouwen. De combinatie van de mooiste kleuren en een focus op kwaliteit, gewaarborgd door de eigen onderzoekslaboratoria van de Deborah Groep, de opvallende verpakkingen, de aandacht voor details en de onmiskenbare Italiaanse flair zijn de kernwaarden waar Deborah Milano voor staat.

Deborah Milano legt steeds de nadruk op haar missie en bevestigt het recht van elke vrouw om zich goed te verzorgen en zich een Every Day Diva te voelen, ondanks alle hectiek van het moderne leven en de druk om alle verplichtingen omtrent gezin, werk, vrienden en vrije tijd te managen. Deborah Milano geeft een cover-girl look aan deze onafhankelijke, levendige en altijd verleidelijke vrouw die haar schoonheid wil benadrukken, maar haar eigenheid wil bewaken.


Formula PuraDeborah 2

Deborah Milano’s speciale Formula Pura make-up lijn biedt high-performance producten met geavanceerde formules die dezelfde prestaties als een traditioneel cosmetisch product garanderen, maar geen parabenen, siliconen, petrolatum (minerale oliën, paraffine en vaseline), alcohol en parfum bevatten. Hierdoor zijn de producten zeer geschikt voor de gevoelige huid en wordt het risico op allergieën geminimaliseerd.