Dado densDe probleemoplossing voor uw huid.

UNIEKE VERZORGING VOOR DE PROBLEEMHUID


DADO SENS is speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid. DADO SENS geeft de probleemhuid wat het écht nodig heeft – voor de probleemhuid en op natuurlijke basis. Jaren van onderzoek en samenwerkingen met dermatologen resul-teerden in de ontwikkeling van een uniek scala aan producten voor de gevoelige huidtypen. Opgericht door Annemarie Lindner, founder van Annemarie Börlind. DADO SENS combineert het beste van de natuur met de extreem hoge eisen van gevoelige probleemhuiden. Of het nu als dagelijkse verzorging dient of in combinatie met een medische behandeling.

KWALITATIEVE, HUIDVERDRAAGZAME VERZORGING VOOR DE PROBLEEMHUID

Probleemhuiden hebben hulp nodig om het natuurlijke evenwicht te herwinnen. Reguliere cosmetica zijn vaak niet dado sensgeschikt voor deze huidtypen vanwege bepaalde ingrediënten die irritatie kunnen veroorzaken. De probleemhuid vraagt om een verzorging die haar eigen herstellende eigenschappen activeert of vervangt. DADO SENS biedt een antwoord op de vraag van probleemhuiden. Of het nu gaat om huidproblemen van korte termijn of lange termijn, DADO SENS biedt dé oplossing. DADO SENS is ook geschikt als aanvullende verzorging bij huid-aandoeningen als dermatits, psoriasis, rosacea en huidproblemen bij diabetici.

WERKZAAM, DUURZAAM EN VERANTWOORDELIJK

  • DADO SENS is uniek in de manier waarop huiddraagzaamheid, werkzaamheid en natuurlijkheid worden gecombineerd.
  • DADO SENS producten activeren huideigen regeneratieve krachten. Nieuwe producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en de huidverdraagzaamheid en werkzaamheid van producten worden dermatologisch bevestigd.
  • DADO SENS producten zijn 100% vrij van minerale oliën, siliconen, PEG’s, andere potentieel onveilige of irriterende ingrediënten en dierlijke extracten. Ook weigeren we om onze producten op dieren te testen.
  • DADO SENS behandelt de natuur met respect. De natuur voorziet ons van zeer waardevolle plantextracten en ingrediënten voor onze producten. Het welzijn van de natuur, de mens en toekomstige generaties staan voor DADO SENS altijd voorop.