collistar huidverzorging me 1EEN ITALIAANS VERHAAL: DE GEBOORTE VAN EEN MERK

Milaan, 1983. 
De strategische visie van Daniela Sacerdote geeft het leven aan Collistar. 

Een Italiaans, innovatief en creatief merk dat van haar toewijding voor schoonheid en passie voor innovatie tot sterke punten van haar filosofie heeft gemaakt. nbsp;
Deze filosofie heeft Collistar getransformeerd, van de cosmetische divisie van een groot farmaceutisch bedrijf, tot een internationaal cosmeticamerk.. In 2003 werd Collistar markleider en behoudt deze positie al voor het veertiende opeenvolgende jaar.

* TNS/NPD data, 2003-2016 Selectieve Parfumerieën – Selectieve Merken – Totale beauty segment


COLLISTAR’S FILOSOFIE

  • GEAVANCEERDE FORMULES, het resultaat van hoogstaand en vooruitstrevend cosmetisch-dermatologisch onderzoek.
  • MAXIMALE PRODUCTKWALITEIT: creatieve, innovatieve en vaak unieke specialiteiten
  • MADE IN ITALY PRODUCTEN
  • CONCURRERENDE PRIJZEN in de parfumeriebranche
  • Unieke en onderscheidende COMMUNICATIE

MERKWAARDEN DE INTERNATIONALE MARKT

Het symbool van Italiaanse stijl in de wereld van schoonheid; dat is Collistar. 
Een ‘made in Italy’ merk dat op de internationale markt tot bloei is gekomen, door de behoefte van de markt te collistar 2interpreteren en daarop goed te anticiperen. 
De momenten van opvallen te benutten en de kernwaarden, die Collistar uniek maken, maximaliseren: onderzoek, innovatie en prijs. 
Collistar is tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 40 Landen.

EEN ‘TOTAL BEAUTY BRAND’

Innovatieve formules, gecreëerd door het Italiaanse R&D team van Collistar, krijgen vorm in een breed scala van producten voor hem en haar. 
Make-up, gezichts-, lichaams-, haar- en zonverzorging en parfum; Collistar is zonder twijfel een ‘total beauty brand’, die innovatieve specialiteiten biedt in een assortiment dat uniek is in de cosmeticamarkt.

WANNEER EEN PRODUCT EEN ICOON WORDT

Het allerbeste, niet alleen in kwaliteit en onderzoek, maar vooral ook in innovatie. 
Dit is één van de richtlijnen waar Collistar haar inspiratie vandaan haalt en de basis vormt voor de creatie van haar revolutionaire formules, die gehele productcategorieën hebben geherdefinieerd. Deze iconische, unieke en exclusieve producten hebben meer dan eens een nieuw marktsegment geïntroduceerd. Dit geeft het unieke karakter van Collistar weer en versterkt de perceptie dat dit Italiaanse bedrijf niet hetzelfde is als andere bedrijven, maar hier volledig van verschilt.


PERFECTE BUIKSPIEREN

Een andere onbetwiste marktleider, die ten tijde van de lancering werd gezien als absolute innovatie;
Perfect Abdominal Treatment (lichaamsverzorging voor heren), om het lichaam te vormen en te definiëren.
Het geeft een modellerende actie op de “probleemzone” van het mannelijke silhouet. Het bevat een mix van plantaardige, afslankende extracten, gecombineerd met zeewier en rode chilipeper.
Een hoog concentraat van vetverbrandend carnitine verhoogt de werkzaamheid van dit product. Een resultaat van voortdurend evolueren, net als de markt.

PURE ACTIVES®

Met de ‘jeugdmoleculen’ ontstaat er een nieuwe dimensie in gezichtverzorging. Het is het bewijs dat cosmetica evolueert met verrassende producten als resultaat.
Deze ultra pure concentraten met pipet zijn geïnspireerd op cosmetische geneeskunde: specialistische, hoog geconcentreerde producten die het startpunt zijn van het ontwikkelen van effectieve formules voor dagelijks gebruik. 
Hyaluronzuur, collageen, glycolzuur en Omega3 + 6 in druppels, crème of moleculaire spray. Deze veelzijdige specialiteiten kunnen solo gebruikt worden of in combinatie met uw dagelijkse verzorging, om een boost te geven aan uw schoonheidroutine.

TALASSO-SCRUB®

In de zomer van 1993 maakt Daniela Sacerdote in Mexico kennis met een nieuwe spabehandeling: Een bodyscrub op basis van maïsfragmenten, zeezouten en essentiële oliën. Bij haar terugkomt in Italië, geeft deze ervaring leven aan de Talasso scrub. Een uniek mengsel van 90 verschillende zeezouten, ondergedompeld in een cocktail van supervoedende oliën en revitaliserende aromas, die de huid regenereren, gladmaken, voeden en voorbereiden op volgende behandelingen. De originele formule wordt later gevold door andere varianten en allemaal bevatten ze een fusie van twee werelden; Thalassotherapie en Aromatherapie. De Talasso Scrub is de uitkomst van de bereidheid om te innoveren en experimenteren. In dit geval verder te kijken in de wereld van spa’s voor unieke producten voor de parfumerie. Meer dan twintig jaar later is de Talasso Sctrub, nog steeds de best verkochte body scrub op de markt.

ANTICELLULITE CAPSULES

Net als de formule, kan ook de vorm van een product het verschil maken.
Collistar biedt in haar Anticellulite-strategie, de meeste complete lijn tegen cellulite in de cosmeticabranche, de Anticellulite Capsules. Een uniek product in vorm en formule; het eerste anticellulite product verpakt in monodosering. 
De sterke positionering van de Capsules is te danken aan het gebruik van Pure Actives® technologie, waarbij werkzame stoffen in maximale concentratie worden gebruikt, zonder de toevoeging van water en conserveermiddelen. Het resultaat? Pure Actives® Anticellulite Capsules Cafeine + Escin, een shock behandeling tegen alle soorten cellulite.


SUPERTANNING WATER MOISTURIZING ANTI-SALT

Dit was de eerste bruinversneller met een microspray.
De meest innovatieve, meest geliefde en de meest geïmiteerde. Bij de introductie in de jaren 90, stond de wereld versteld. Naast de bijzondere verpakking en formule, was de achterliggende gedachte van het product eigenlijk simpel; het besproeien van planten met water. Maar hoe kon dit concept vertaald worden naar schoonheid en de markt? Het antwoord: Een verzorgend water zonder beschermingsfilter, waarmee de huid sneller een intense bruine teint krijgt en tegelijkertijd wordt gehydrateerd en gekalmeerd, dankzij de toevoeging van Aloë Vera, Hamamelis, Sorbitol en menthol. Een dorstlessende mist die werkzaam is tegen uitdroging van de huid, ten gevolge van blootstelling aan zon en zout.
Solo te gebruiken, maar ook in combinatie met zonbescherming. Een icoon onder iconen en nog steeds 1 van de Collistar Bestsellers.

SILK EFFECT BRONZING POWDER

Collistar heeft haar sporen verdiend in de make-up sector met vele succesvolle lanceringen.
De eerste in 1983, was de Silk Effect Bronzing Powder, de eerste compacte bronzing poeder in de parfumerie. Dit typische iconische product heeft de harten van de gebruikers veroverd en werd zo het bestverkopende make-upproduct van Collistar.
De buitengewoon hoge kwaliteit geeft de huid een stralende teint, alsof u een dag in de buitenlucht bent geweest.

MAGIC DROPS

Één van de producten die de uniekheid van collistar belichaamt, is de Magic Drops Face, gelanceerd in 2008.
Dit vloeibare, zelfbruinende concentraat geeft een egale, gouden en stralende teint binnen een uur.
Het prachtige resultaat is mogelijk door het technologische en innovatie DHA Rapid. Deze zelfbruinende molecuul halveert niet alleen de bruiningsduur, maar garandeert ook een streeploos resultaat zonder vlekken.
Aloë Vera, Vitamine E en een speciale biotechnologische mix van Soja en maïs hebben een verzorgende werking en maken de huid zijdezacht.
Met de lancering van de Magic Drops Body-Legs werd de lijn met zelfsbruiners gecompleteerd, waarmee het leiderschap van het merk in dit segment verder werd versterkt.

PURE ACTIVES®

Met de ‘jeugdmoleculen’ ontstaat er een nieuwe dimensie in gezichtverzorging. Het is het bewijs dat cosmetica evolueert met verrassende producten als resultaat.
Deze ultra pure concentraten met pipet zijn geïnspireerd op cosmetische geneeskunde: specialistische, hoog geconcentreerde producten die het startpunt zijn van het ontwikkelen van effectieve formules voor dagelijks gebruik. 
Hyaluronzuur, collageen, glycolzuur en Omega3 + 6 in druppels, crème of moleculaire spray. Deze veelzijdige specialiteiten kunnen solo gebruikt worden of in combinatie met uw dagelijkse verzorging, om een boost te geven aan uw schoonheidroutine.


THE TI AMO ITALIA PROJECT

Het Ti amo Italia project is een reis door Italië, waarbij Italiaanse excellente grondstoffen en onderzoek van de universiteit van Siena het leven geven aan nieuwe productlijnen. Deze speciale collecties bestaan uit de meest waardevolle en effectieve extracten, gewonnen uit de Italiaanse ingrediënten.

Ti amo Italia is haar reis begonnen in 2013 en duurt nog steeds voort.
Tijdens deze reis fuseert Collistar met merken uit verschillende sectoren die het ‘Made in Italy’ het beste weergeven.
De reisgenoten die Collistar heeft gekozen, zijn allemaal exclusieve merken,
die werelwijd de Italiaanse stijl exporteren via hun iconische producten.