Ontzuren met Alka®

Ontzuren van uw lichaam kunt u aangenaam doen door de Alka® producten te gebruiken. Alle Alka® producten zijn speciaal ontwikkeld om optimaal te ontzuren. De producten kunnen los van elkaar worden gebruikt, ook met elkaar worden gecombineerd. U kunt dus ontzuren op een wijze die bij uw situatie en levensstijl past. Ontzuren kunt u als een kuur van enkele weken doen (bijvoorbeeld om de 2 maanden), de producten lenen zich zeer goed om dagelijks te gebruiken en zo uw lichaam gezond te houden.

Wanneer gebruikt u welk ontzurend Alka® product?

Alka® Druppels, Alka® Tabs Original, Alka® Tabs Magnesium en Alka® Tabs Calcium zijn ontzurende producten waarmee u de basische buffer natriumbicarbonaat in het lichaam verhoogt. Met Alka® Tabs Magnesium en Alka® Tabs Calcium voegt u daarnaast ook nog extra magnesium en calcium toe aan het lichaam, erg goed voor mensen met een tekort aam magnesium en calcium. Als er zure afvalstoffen in het lichaam aanwezig zijn, dan is het raadzaam om deze producten te gebruiken. Met Alka® Druppels dient u dagelijks gemiddeld 5 glazen water met druppels te drinken. Als u niet zoveel water kan of mag drinken, dan is het ook mogelijk om de Alka® Druppels in combinatie met de Alka® Tabs te gebruiken.

Alka scrub pot staafjeOm het ontzuren verder te intensiveren of te veraangenamen gaat u Alka® Thee, Alka® Bad en Alka®Greens gebruiken. Met Alka® Thee voert u de zuren sneller af door het drinken van ontzurende kruidenthee. Alka® Bad stimuleert de zuurafvoer via de huid door het nemen van ontspannende ontzurende baden; erg goed bij o.a. de ondersteuning van de huid en de gewrichten, ontsierde nagels en aanwezigheid van schimmels. Met Alka® Greens beschermt u het lichaam tegen verzuring door deze dagelijks te voeden met een weldadig hoeveelheid hoogwaardige basische en orthomoleculaire voedingsstoffen. Dagelijks een glas Alka® Greens vervangt uw voedingssupplementen en is ideaal voor het versterken van het immuunsysteem.

Genieten en ontzuren

Drinkt u graag thee? Dan is Alka® Thee een goede keuze. U kunt ook Alka®Druppels aan uw Alka® Thee toevoegen om het ontzuren te intensiveren.

Geniet u regelmatig van een ontspannend bad? Gebruik dan Alka® Bad badzout om uw huid in topconditie te houden.

Bent u een waterdrinker? Niets let u om Alka® Druppels toe te voegen aan uw glas of flesje water; praktisch en gezond!

Bent u vaak van huis en heeft u moeite met water drinken? Neem dan dagelijks enkele tabletjes Alka® Tabs, Alka® Tabs Magnesium of Alka® Tabs Calcium om uw lichaam te beschermen tegen verzuring.

Heeft u al ontdekt wat het dagelijkse nemen van “superfoods” zoals o.a. tarwegras, gerstegras, spirulina, chlorella, alfalfa, bloempollen en groente- en fruitextracten voor uw lichaam kunnen betekenen? Begin de dag met een glas Alka® Greens. Alka® Greens bevat een variëteit aan superfoods en is licht gezoet door toevoeging van “wilde Stevia”. Stevia is een gezonde natuurlijke zoetstof verkregen uit de Steviaplant. Stevia heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel, dus ook geschikt voor diabetici! Alka®Greens voedt uw lichaam, verbetert de darm-, de gewrichts- en de hersenfunctie én is lekker om te drinken. Begin de dag met een glas Alka® Greens en ervaar de hernieuwde energie al na enkele weken! 

Volledig tot rust komen en uw lichaam ontzuren? Alka® Bad zorgt voor afvoer van afvalzuren via de huid. Daarnaast wordt de huid gemineraliseerd door de vele mineralen en sporenelementen die erin zitten. De huid voelt na een bad heerlijk aan.

Alka® Scrub met een pH waarde van 7.6 bevat basische ingrediënten op oliebasis en zorgt voor een optimale zuurgraad, optimale afvoer van afvalstoffen en verzorging van uw huid.

Heeft uw gevoelige en problematische huid behoefte aan extra verzorging? Alka® Crème is een uniek samengestelde crème met een pH waarde van 8.2 die de zuurgraad van de huid normaliseert. Deze full-body crème kunt u bij alle huidtypen inzetten.

Hoe combineert u de Alka® producten?alka scrub back NL

Door het gebruik van meerdere Alka® producten kunt u steeds breder en intensiever ontzuren. Daarbij kunt u door te combineren de producten variëren en afwisselen waardoor ontzuren nog aangenamer wordt.

Voorbeelden van hoe u de Alka® producten over de dag/week kunt gebruiken:

  1. Direct bij het opstaan (in de badkamer) een glas water met 3 druppels Alka® Druppels
  2. Net voor het ontbijt een glas Alka® Greens. Daarna (licht) ontbijt.
  3. Na het ontbijt 1 tabletje Alka® Tabs Original, Alka® Tabs Magnesium of Alka® Tabs Calcium
  4. Gedurende de dag 2 tot 4 koppen Alka® Thee (ook goed bij de maaltijden)
  5. Gedurende de dag 2 tot 5 glazen water met Alka® Druppels (op de zo leeg mogelijke maag)
  6. Na het avondeten een tabletje Alka® Tabs Original, Alka® Tabs Magnesium of Alka® Tabs Calcium
  7. ’s Avonds een kop met Alka® Thee met eventueel 4 druppels Alka® Druppels erin
  8. 2 of 3 maal per week een Alka® Bad voet- of handbad (’s avonds of overdag)
  9. 1 of 2 maal per week een Alka® Bad volbad of douche (weekends of doordeweeks)
  10. Voor het slapen gaan een glas water met 3 druppels Alka® Druppels

Indien u verschillende Alka® producten dagelijks gebruikt dan kunt u de standaard hoeveelheden aanpassen om optimaal te ontzuren.

Alka Scrub voorVoorbeelden van combinaties zijn:

A) 3 glazen water met Alka® Druppels, 2 tabletjes Alka® Tabs*
B) 3 glazen water met Alka® Druppels, 1 glas Alka® Greens, 3 koppen Alka® Thee
C) 2 glazen water met Alka® Druppels, 1 glas Alka® Greens, 1 tabletje Alka® Tabs*,
     4 koppen Alka® Thee
D) 3 tabletjes Alka® Tabs*, 5 koppen Alka® Thee
E) 2 glazen Alka® Greens, 3 tabletjes Alka® Tabs*

* Daar waar Alka® Tabs staat vermeld, kan zowel worden gekozen voor, of Alka® Tabs Original, of Alka® Tabs Magnesium, of Alka® Tabs Calcium, of een combinatie ervan