^

Een mooie nieuwe winkel, nieuwe...

Een mooie nieuwe winkel, nieuwe merken en een nieuwe gezicht.

5-04-2019

Wij zitten sinds het najaar van vorig jaar al weer drie jaar op onze nieuwe locatie op het Chopinplein. Een mooie nieuwe winkel, nieuwe merken en een nieuwe gezicht.

Onze schoonzoon Bas is twee jaar geleden gestart met het over nemen van onze winkel. Hij heeft in krap een jaar tijd zijn drogistendiploma gehaald en in weer krap een jaar tijd zijn diploma orthomoleculair therapeut. Iedere cursus van de diverse merken heeft zijn interesse en volgt hij ook. Gezondheid en alles wat hiermee samenhangt heeft al jaren zijn interesse. Van oorsprong is hij hovenier/boomchirurg, waardoor hij al heel veel kennis heeft over biologie/bloemen- en planten.

Ton is sinds vorig jaar zijn werkzaamheden wat aan het afbouwen aangezien hij de pensioengerechtigde leeftijd al een paar jaar geleden heeft bereikt. Maar zijn grootste hobby is en blijft de winkel, dat zit heel diep. Hij hoopt eind volgend jaar geheel van zijn welverdiende rust te genieten en als Bas hem nodig heeft, dan kan hij altijd een beroep op hem doen.

Onze dochter Monique zal op de achtergrond de nodige werkzaamheden gaan verrichten zoals de reclame, de boekhouding en andere administratieve ondersteuning. Zij is triagist bij de huisartsenpost in Den Bosch, vind het leuk werk en zal dat erbij blijven doen.

Er breken spannende weken aan voor Bas en Monique want eind april verwachten ze hun eerste kindje.

Het is de bedoeling dat er iedere maand een nieuwsbrief zal verschijnen op onze site en als u wilt, dan kunt u deze ook digitaal van ons ontvangen. Hoe, dat kunt u op onze site precies lezen.

De bedoeling van deze nieuwsbrief is, de naam zegt het eigenlijk al, u op de hoogte te houden van diverse activiteiten, nieuwe producten en de agenda van onze winkel.

Sinds 1 januari 2019 hebben wij ons aangesloten bij de Care & Beauty organisatie (C&B). Dit is een groep van zeer enthousiaste ondernemers, die vorig jaar hebben besloten de DA en de DIO formule te verlaten en zelf een formule op te richten. Het zijn allemaal positieve zelfstandige ondernemers die hun schouders eronder willen zetten om deze C & B organisatie een succes te laten worden.

Zoals u misschien wel heeft gemerkt, valt er iedere 14 dagen een C & B folder bij u in de brievenbus. Deze folder is ook in te zien op onze site. In deze folder staan scherpe drogisterij-aanbiedingen, voedingssupplementen en diverse cosmetica-merken.

Onze nieuwe groothandel, Holland Pharma, is een groothandel waarbij wij iedere dag voor 18.00 uur producten bestellen, die vervolgens de volgende morgen al bezorgd worden. Dus als u een product mist en dit wilt bestellen, dan is het gegarandeerd de volgende dag in de winkel.

Deze groothandel heeft een eigen webwinkel, waar u thuis zelf producten kunt bestellen, maar ook producten die wij niet in ons assortiment hebben. Denk bijvoorbeeld aan een zeer uitgebreid assortiment Glutenvrije producten, speciaal producten etc. . U plaatst uw bestelling, hoeft NIETS te betalen en de volgende morgen staat uw bestelling in onze winkel voor u klaar, waar u dan ook kunt afrekenen.

Regelmatig plaatsen wij op facebook een leuke verlotings-actie van diverse producten en setjes. Op onze site kunt u ook bekijken welke activiteiten er gepland staan in onze winkel.

Vorig jaar juni bestond onze winkel 20 jaar in Culemborg en dat hebben wij groots gevierd, het was een zeer geslaagde dag.

Dit jaar maken wij weer een feestje op 11 mei, vlak voor moederdag. Er zijn leuke activiteiten, iedere klant ontvangt weer een leuke attentie en er is weer een spetterende Moederdag kortingsactie.

Op 19 mei zal Bas gaan fietsen voor ALS, de Bossche Bollentocht. Het is een fietstocht van 80 km om zoveel mogelijk geld op te halen voor ALS. In de winkel staat ook een bus, waar u eventueel geld kunt doneren. Ook kunt u Bas sponsoren om ervoor te zorgen dat hij zoveel mogelijk geld bij elkaar kan fietsen. Er staat een collectebus in de winkel.

In onze winkel zal binnenkort ook een blijvend “opruimings-rommel”- hoekje zijn waar producten zeer scherp worden afgeprijsd.

Onze medewerkster Jolanda, die al bijna 12 ½ bij ons in dienst is, heeft in februari een zoontje gekregen. Zij zal eind april, na haar zwangerschapsverlof, weer bij ons in de winkel zijn.

Wij hebben drie schoonheidsspecialistes in dienst en al onze dames volgen regelmatig visagie cursussen. Wilt u een keer een andere make up uitproberen, de nieuwe voor- of najaarslook, maak dan een afspraak om gratis een nieuwe make-up aan te laten brengen.

Agenda:
- 02 Mei 19.00 - Herôme workshop nagels/handen
- 10 Mei - Stoelmassage
- 11 Mei - Visagist Ronals Maasakker Make up Factory
- 17 Mei - Workshop Alka Vitae
- 24 Mei - Demo dag dr. Hauschka
- 28 Mei - Therapeut Hr. Nobbe botmeting
Aanmelden noodzakelijk via mail/telefoon/facebook vol=vol